kalbiminpariltisi Bugün tam 18+0 oldum ama henüz hissetmedim bebeği. Karnımda bazı ağrı vs şeyler oluyor ama bebek hareketi olduğunu düşünmüyorum çok istiyorum hissetmek :(
Yellowhazal kalbiminpariltisi Böyle kelebek gibi içinize su akmış gibi bir his oluyor hissettiğiniz de
Leilam kalbiminpariltisi bende 18+4 haftamdayım hala hissetmiyorum. Siizn gibi bazen anlık iğne gibi bişey batıyor ama hissetme yok.❤️
catandgirlmom kalbiminpariltisi 18+3 hissttim anne ile çok alakalı bebeğin nereye yerleştiği ile anne zayıflığına 😊 yakında sizde hissedersiniz minik minik kıpırtılar ben şimdi 21+4 üm hissediyorum her gün, bugün dışarıdan gördüm ve inanamadım 🥹🥹 karnım pıt diye hafifçe kalktı indi
minikmucizemmmmmm kalbiminpariltisi bende bugün 18+0 oldum geçen hafta bir kez hissetmiştim bir daha hissetmedim ama normal yani takma kafana. Erken hissedenler 13 te falan ya gazdır ya da ikinci üçüncü gebelikleridir😂
kalbiminpariltisi catandgirlmom ay ne güzel darısı başıma inşallah 🙏 ben de zayıfım aslında 51 kiloyum o yüzden erken hissederim diye düşünmüştüm ama inşallah bakalım kısmet ☺️
catandgirlmom kalbiminpariltisi oo siz benden daha zayıfsınız az kaldı hissedersiniz 😍 içeride dönen yüzen kaygan bir balık ve seyirme gibi 😊
kalbiminpariltisi catandgirlmom inşallah bir an önce hissedeyim aklıma farklı şeyler geliyor yoksa daha önceden iki düşüğüm var :( kilo alamadım malesef hamile kaldığım kiloyla aynıyım
kalbiminpariltisi minikmucizemmmmmm bence de gazdır imkansız 13 te hissetmek ay inşallah darısı başıma 🙂
mucizem___ kalbiminpariltisi 18+6 yım şuan 18+4 de sanırım 3 kere göbeğimin tam altında pıt pıt etti birşey dokunup kayıp gitmiş gibi bir his aşırı güzel Di ve sonra hic bir şey hissetmedim inş 19. Haftalarda hissederim :)