Sinem029 Merhaba kizlar 31 haftalık gebeyim hatıra olarak kalsın istiyorum hamile çekimi yaptırmak istiyorum İzmit’te bildiğiniz yada yaptırıp memnun kaldığınız bir yer varmı fiyatları nasıl bide
Rozmari Sinem029 ben de arıyorum şu an hatta gönderi açmıştım fakat cevap yazan olmadı üstte kalsın diye yazıyorum inş vardır birileri ☺️
Sinem029 Rozmari kıyafet oraya ait tek kıyafetle çekim 800 TL dedi 1.5 saat sürüyor çekim içinden beğendiğin 10 resmi fotoshop yapıyor ben çok araştırdım en uygun orası geldi bana
Sinem029 Sinem029 bir digeride bu Instagram adresi ben bundan yaptiricam cumartesi Kuruçeşme de yeri kıyafetleri daha hoşuma gitti ( ezgitongulphotography Instagram adresi ) Kocaeli fotoğrafçısı
Sinem029 Sinem029 Sinem029 Kizlar gebeliginiz 28.haftayi geçtiyse alo 153 arayıp Kocaeli büyükşehir belediyesi hoşgeldin bebek paketi gönderiyor ben dün gece aradım bugün bana dönüş yaptı belediye Çarşamba günü hemşire arkadaşımız gelicek hediyenizi getirmeye dedi bilginiz olsun sizde başvurun isterseniz
Rozmari Sinem029 ben de Alikahya tarafında buldum bir yer retro studio baby kendi kıyafetimle çektirmek istiyorum ben o yüzden burayı tercih edeceğim galiba kendisinde kıyafet yok. fotoğrafları basılı da veriyormuş 750 dedi Kuruçeşme deki ne kadarmış
Sinem029 Rozmari Yenişehir de bulduğum kıyafet ondan 800 TL dedi kurucesmedeki kıyafet ondan 900 TL dedi