busrabrbr Mom69 çok şükürrrr ben yarın kadarımmm 😭 daha 14 haftacıkk sanki zaman hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorum yaaa 😂 2 hafta sonra gidicem kontrole 16. Haftada
Sarelle2 Benim 3. Doğumum olacak diğerlerini de Medicine da yaptım ve sezeryan oldum Buda sezeryan olacak Ben genel olarak hastaneden memnunum genelde dr içinde ıraya giderim ama fiyatlar tabiki yükselmiş ama bu konforda hastane için normal ben 36 . Haftdayım
busrabrbr Sarelle2 doktorunuz kim acaba memnun musunuz ? Diğer yaptığınız doğumlardan da memnun kaldınız herhalde herşey iyidi yani dimi 🙏🏻
busrabrbr miniyo ben de 14. Hafadayım yakınız 🥰 vallahi bilmiyorum o süresi daha hiç oralara gelemedim tabi ben :/ ama bir kaş yerden duyduğum kadarıyla normal doğum yanlısı bi doktormuş 🤔 ne zaman gidiceksiniz kontrole kontrolden sonra düşüncelerinizi yazmanızı bekliyorummmm🥰
Sarelle2 Selma çoşkun uysal a gidiyorum çok ilgili güleryüzle bir doktor Acele etmeden herseyi anlatıyor Buda en önemlisi medipolde doktorlar yoğunluktan 5 dk bakıp gönderiyor. Hastanenin odalarını gezdim resim paylaşayım size de 
Sarelle2 Resim ekleyemiyorum nerden biliyor musunuz Doktorlar ilgili bu konuda merak etmeyin Doğumhane de sancı çekiliyordu önceden erkek alınmıyor mahremiyete dikkat ediliyor Sezeryan içinde ben hep bayan dr hemşire istedim mesela
busrabrbr Sarelle2 aaa mesela diyelimki sancı var beklicez 4 saat örnek veriyorum o 4 saati dogumhanede tek basımıza mı bekliyoruz 😱 yoksa kendi odamızdamıı
busrabrbr Sarelle2 mutluresim.com aracılığı ile yüklüyorum ben oraya yükleyip sonra kopyalayıp biraya yapıştırıyoruz
Sarelle2 busrabrbr Açıkçası önceden doğum hanede bir bölüm vardı eskiden büyük bir alandı ama şimdi değişmiş olabilir bence hasteneye gittiğinizde sorun zaten hemen poliklinik bölümünde doktora da sorabilirsiniz . Dogumhane de ebeler çok ilgiliydi Doktor zaten sürekli kontrol ediyor Eğer doktor tercihiniz olursa selma hanımın düşünün bşr arkadaşımda onda normal doğum yaptı çok memnun kaldı Doktorun tecrübeli ve sakin olması önemli doğum sürecinde sizi rahatlatması mesela Hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Canankyaisk Ben Başakşehir tıp merkezine gidiyorum muayene için doktorum orda Buhara Sultan, fakat sezaryeni Medicine hospital de yapıcak. Açıkçası ürkütücü, insanın alışık olduğu hastane,ve hemşirelerle olması daha bi güvende hissettirirdi sanırım
Sarelle2 Benim arkadaşım da Başakşehir e gidiyordu sonradan vazgeçti doğum ücretleri de fazla demişti ama Medicine da eski doktorlar kalmadı bende selma hanımı tercih ettim . Bir kişiye başlayıp devam etmek lazım çünkü bi süre sonra doktor ile muhabbetiniz de oluyor sanki arkadaşımmış gibi çok ilgileniyor
busrabrbr Sarelle2 forumda da anasayfada sol üst köşeye tıklayınca resim yükle var ya yine mutlıresim açılıyor aynı
Deletedmom_53 Tea Hnaima arkadaşım gidiyor memnun. Hamileliğim devam etseydi ben de gidecektim ama maalesef kürtaj oldum
Simsekaaysegul miniyo Mom69 hepimiz yakın oturuyoruz sanırım 😀 bencede buluşalım en azından destek oluruz birbirimize
Simsekaaysegul busrabrbr çok teşekkür ederim.Hepimiz sağlıkla alalım inşallah. gamze hocanın herhalde gördüğüm en eksi yanı telefon numarası vermemesi. Yani vermiyorum ben burdan ulaşın diyo. Onun dışında sanırım odada çekiliyor sancılar. Sonuçta özel hastane hiç öyle olduğunu düşünmüyorum 😊
busrabrbr Simsekaaysegul benimkide vermedi tea hoca instagramdan yazarsın bişey olunca dedi 😅 dm atıcam 😅 ya evet dimi odada çelilir bencede inşallah ya