Hamile_Teacher Ben bir kaç kendimde tuhaflık hissettim bebek de beklediğimiz için ona yoruyordum hep. internetten test siparişi vermiştim 12’li onlwr geldi. Adetime de 6 7 gün vardı dedim ki bi deneyeyim zqten 12 tane ne olacak biri eksilse yoksa da adeti beklerim. Yaptım baktım silik çizgi, inanamadım bir kaç tane yaptım o gün bekledim sabah ilk idrarla bidaha yaptım daha net silik çizgi. Hemen beta testi için gittim sabırsızım tabi ilk gebelik, özelde verdim beklemek istemedim. 23.3 çıktı tamam dedim çok yeni ama gebelik var. O gün eşime anneme süpriz yaptım bendeki cahillik bi bekle kese gör ama nasip işte. Sonra ben hemen doktora sıra aldım folil asite başlattı beni 2 gün sonra tekrarlayacağız dedi ultrasonla muayane etti bi sorun yok zaten daha kese görünmez dedi 2 gün sonra tekrarladım aynı yerde 16.57 ye düştü doktor kimyasal gebelik büyük ihtimalle dedi 2 gün sonra adet olmazsan gel dedi olmadım ben yine yaptırdım 3.74 e düştü o gün doktordan çıkınca adet oldum. Folik asite devam ediyorum hala herkes sağlıklı gebelik habercisi va diyor bakalım nasip