Heidi7 kirpapatyasi0 yaa hayırlısı olsun inşallah vakti zamanını bilsin annesini bekletmesin rabbim hasret gidersin bizlere ♥️🌷
Arslannesi Humannrle Bende dün erken gebelik testi yaptım çıkmadı Bende efendim galiba ☺ daha adet olmadım ama bakalım sanmıyorum hamile olacağımı 🥲 hayirlisi olsun hakkımız da canim ovulasyon iyi fikir aslında da bakalim
sevilay52 @Heidi7 benimde 31i bende test yapmak istemiyorum bi belirtide yok gibi 9 gün var zaten allahtan ümit kesilmez nasip 😞
Seyma_58 sevilay52 belirti olmak zorunda değil bende bilmiyodum yaptım testi attım kenara sonra gördüm her hamilelik bir değildir inşallah dilediğince olur
Heidi7 sevilay52 benim adet günü 28 doktor 31 inde kan vermeye çağırdı hayırlısı olsun bende şuan kaşık ağrısı var sürekli
Aysegulozenc Sabah normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Erken gebelik testi de aldım ama yapmak istemiyorum moralim bozuldu. Heralde bu ay nasip olmadı bakalım hakkımda hayırlısı.
kirpapatyasi0 Aysegulozenc hiç sıkma canını Allah’ın izniyle olur inşallah bu ay olmazsa diğer ay 😊❤️🤲🏼
Ebbdk Seyma_58 bende daha olmadım 3 gün gecikti sabah dayanamadım test yaptım negatif çıktı bir kaç gün daha bekleyip olmazsa kan vermeye gitcem artık
Seyma_58 Ebbdk benimde olmadı daha ya 4 gün bugün bende dayandım yaptım negatif çıktı bu hafta beklicem bakalım memleketteyim eve dönünce test veririm artık olmazsam
Aysegulozenc Gul12345 beklenen adet tarihim 24 Ocak.Beklemedeyim şuan. İlk hamileliğimde 1 hafta sonra test yapmıştım o zaman pozitifi görmüştüm. Ama bu ay çok değişik belirtilerim oldu 15 ocaktan beri mide bulantısı halsizlik uyku hali. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
Gul12345 Aysegulozenc Bn kanda 2.6 da tesadüfen öğrenmiştim çift çizgiyi görmek için günümde yaptim ck silikti bnde 2 dusunuyorm bnm bugün geçti bakalım bekliyorm nasip 😊
Renklidolabim Adetime 5 gün vardı belirtilerden dolayıp test yaptım kopkoyu iki çizgi ben şok hemen kan verdim beta 3031
Hgmom1 kirpapatyasi0 Regl dündü ama bugün kahverengi leke geliyor sürekli PCO’luyum arada yine kahverengi reglim oldu ama bu kadar koyu hiç olmamıştı 😬