Kittykurom Kızlar 16 haftalık hamileyim şimdi gördüm iç çamaşırımda kahverengi lekelenme olmuş baya bunu yaşayan var mı ne demek oluyor bu
2022bebeki Kittykurom O haftalarda yaşadım plesanta asagida olabilir ya da Allah korusun rahim ağzı açıklığından şüphelendi doktorum. Kendinizi çok mu yormustunuz?
Ozgeturkseven Kittykurom benim oldu zaten düşük riskim vardı sonra rahim ağzında açıklık oldu direk dikiş atıldı. Bence acile git direk bekleme bi baksınlar. Hepsi aynı olacak diye birşey yok ama yinede önlem almak lazım benim ilk gebeliğim 17haftada suyum geldi aldılar o yüzden ağrımda vardı ama gitmedim ilaçlardan olur dediler o zaman.
Tugceee95 Kittykurom bendede 12 haftalıkken olmustu evde temızlık vardı ben bır ıs yapmadm ama ayaktydım ıkı gun geldı leke seklnde snrada hıc olmadı doktora sordgumda yoruldugumdan ayakta kaldgmdan iş yaptgmda olablcegnden ve ilşkden kaynklı olablr dıye belirtmişti
Kittykurom 2022bebeki yok hiç yorulmadım aslında sadece dün süpürge yaptım toz aldım ama yorulma olmadı doktoruma da yazdım ama cevap verene kadar sizlerin de fikirlerinizi almak istedim
2022bebeki Kittykurom Bu haftalarda riske atmamak gerekiyor bu iki ihtimalden şüphelendi benim doktorum dedigim gibi inşallah korkulacak türden olmaz.
2022bebeki Sevgi56 Evet var çünkü benim lekelenmemin sebebi yazin tatile gitmiştik sürekli denize girmem , uzun süre yürümem 18-20 bin adımlar,hareketli geçirmemden kaynaklı oldu. Ev süpürmek,uzun süreli dinlenmeden yapılan aktiviteler etkiler demişti doktorum
Kittykurom Tugceee95 bende evdeyim ama ayakta fazla duruyorum habire birşeyler sarıyorum iş yapasım geliyor belki de ondandır
Tugceee95 Kittykurom iş yapmak tetıklıyor sanırım ne kdar yoruldugunu anlamasanda gene doktpruna soyle bu durumu bıde bak bakalm devam edıckmı kırmızı olmadıgı surece korkma demstı doktorum