Ozgee123
İlk haftalarda ayda 1 alıyorlar zaten herhangi bir sorun olursa telefonla sürekli arayabilirsin bana yetmişti birde söyle birsey var 5 kerede nst hakkın var onları randevu alarak yani o 10 hakkından hakkından düşmüyor nst ve her nst ye gittiğinde ultrasona sokuyor ve şikayetin varsa bakıyor bir nevi muane ediyor ayrıca detaylı ultrasyonda muane hakkından düşmüyor çünkü onu doktorun değil perinatoloji doktoru yapıyor birde söyle örneğin 10 hakkını doğuma kadar doldurdun 5 nst hakkımıza doldurdun bundan sonra alacağın randevuda muane ücreti ödiyceksen bile doğum paketin olduğu için %20 indirim yapıyorlar ayrıca mesela ben hamilelikte acile gittim böbrek ağrısı için kontrol ettiler gebelikle alakası yokmuş o zaman bile doğum paketim olduğu için %20 yaptılar ama siz yine konuşun belki daha fazla muane hakkı olan paketler vardır mesala benim doktorum örnek veriyorum hareket etmiyor yada ağrım var die mesai saatlerinde randevu alıp gittiğimde eğer hersey ultrasyonda normalse dışarıdaki sekterine randevuyu iptal edin hakkından düşmesin demişti yada isterseniz bazı hastaneler sınırsız yapıyormuş muane hakkını onlara bit bakın