MaviK Tahmin eden arkadaşlarım vardı burada bugün doktor ısrarım üzerine %51 derim dedi ama değişebilir dedi tabii bunu ısrar ettiğin için söylüyorum dedi. Bakalım siz ne göreceksinizzzz 😍 12 haftalık
Turkan42 MaviK yatisi ayni erkek gibi duruyo benjm oglum da ultrasonda hp boyle duruyo du bilemicsm hayirli si olsun insallh
FatmaAselinAnnesi_60 MaviK burda doktorun bilmesi daha önemli benim doktorum 11 haftalıkken kiz dedi her gittiğim de de aynı kiz dedi yanılmadı 24 haftalığız kiz bebeğim
MaviK Sengul-9798 yüzdelik verdi düşük ihtimal vermez normalde çok ısrar ettim ama ilk kızımı 11 haftalık öğrendik ☺️
Sengul-9798 MaviK hmm bende 3 ay 4 günlükken tekrar kontrole gidicem de bana da yakınlarım diyor 4 buçuk aylık gibi belli olur cinsiyeti diye o yüzden sordum 🤭
MaviK FatmaAselinAnnesi_60 benim doktorum da 11 haftada kesin kız dedi emindi değişmedi buna da ısrar edince kesin değil kıza benziyor ama kız diyerek söyleme kimseye değişebilir dedi. O yüzden merak ettim ben de
MaviK 3kuzuAnnesiyim kız gibi dedi ısrarıma göre ama değişme durumu var 2 hafta sonra kesinleştiririx dedi
bademli_puding MaviK 😅 sağlıkla gelsin bebiş 🥰 az çok bildiğime sevindim şimdiye kadar yanıldığım pek olmadı 😂