Aaaysee Kayrakusum_0 banada çok oluyor 26.haftadayız,nedenini bilmiyorum burada beklim belki bilen vardır
Mysmrt Kayrakusum_0 bende de çok oluyor o gün biri post açmıştı doktora sormuş doktoru da bebek yutkunuyordur demiş
1anne2bebek__ Kayrakusum_0 hıçkırıyor☺️ Özellikle dikkat edin bir şey yedikten 15-20 dk içerisinde oluyor. Bahsettiğinizle benim bahsettiğim aynı şey ise büyük ihtimalle hıçkırık ve dikkat edin yemek falan yedikten sonra hıçkırır 😀
AyFa1608 Emineedrk Kayrakusum_0 Mysmrt Aaaysee Ben sormuştum kızlar pazartesi doktora karnımda arada ani bi titreşim olup hemen geçiyor diye o da ritmik pıt pıt atıyosa hıçkırıktır dedi. Yok öyle değil telefon titreşimi gibi anlık dedim doktor da derinden nefes alıp yutkunuyordur iyi bişey korkma dedi
Emineedrk Kayrakusum_0 burdan birine yanlış hatırlamıyorsam doktoru derin nefes alıyor ya da hıçkırıyor o yüzden oluyor demisti 😂😂
AyFa1608 Emineedrk benimde arada oluyor burda birileri kordonunu sallıyordur vs dedi anneme diyodum karnım titriyor diye o da hareketini öyle hissediyosundur dedi kafa iyice karışınca doktora sordum rahatladım 😅
Avukathanimm Kayrakusum_0 ben yaşadım, sebebini bilmiyorum ama tehlikeli bişey değilmiş, biri doktoruna sormuş hatta, derin nefes refleksi demiş doktoru, gerinmesi falan da olabilir.