yagmurrrr59 8+4 ama bişey yiyemiyorum doğru düzgün , biraz meyve yada soğuk tatlı bişeyler başım çok dönüyor tansiyonum düşüyor sanırım :( hiç kusmuyorum ama mide bulantısından mutfağa giresim gelmiyor kızlar sizde yaşadınız mı böyle bişey 🥺🥺
gl12cn34 yagmurrrr59 6+3 üm suan asla hayatıma devam edemiyorum mide bulantısı ve baş dönmesinden hayatım bitmiş gibi . Evimden tiksiniyorum evin içinde bike gelemiyorum heryerden herseyden midem bulanıyor sizi cok iyi anlıyorum cok zor bir süreç gerçekten
busrabrbr yagmurrrr59 6-10. Haftalar arasında aynılarını yaşadım eşimle bişe yatmak istemiyordu o bile kokuyordu bana , sadece patates haşlamadık makarna çubuk kraker böyle beslenmiştim :) şimdi 14. Haftadayım çok şükür geçti ama iştahım hala açılmadı yine çok bişey yemiyorum ama olsun en azından bunlar geçti :) yani geçecek hiç korkmayın sabır 🙏🏻🙏🏻
busrabrbr yagmurrrr59 bu arada aynı şekilde başım da dönüyordu hep kullandığım haptan hem de aynı şekilde tansiyonum hep düşük , tuzlu ayran tuzlu şeyler bol bol
yagmurrrr59 Bal_1604 normalde biraz karnım vardı o bile gitti kilo vermekte bi sorun olur mu acaba 3.aya kadar kilo verenler varmış ama inşallah sorun yaratmıyordur
yagmurrrr59 gl12cn34 ayy çekilmiyor bide bişey yiyemeyince üzülüyorum bi an önce geçer inşallah sizinde 🥺
Bal_1604 yagmurrrr59 bende kilo veriyorum 2.5 kilo vermişim doktorda kontrol etti ama bişey söylemedi sanırım çok fazla kilo vermeyince sıkınti olmaz hiç bir şekilde hiç birşey işe yaramıyor denemedigim şey kalmadı ama geçmiyor 12.haftdan sonra diyorlar umudum o yönde 😌umarım biran önce geçer
yagmurrrr59 busrabrbr söylediklerinizi deniyim bende , evde bişey mümkün değil yapamıyorum 🥲 sevindim geçmenize sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰
busrabrbr yagmurrrr59 hiç üzülmeyin zaten bı aşamalarda bebek annedeki kandan depolardan besleniyormuş ben hala çok yiyemiyorum doktor hiç önemli değil şimdilik diyor sadece kendin için beslenmeye çalış halsiz kalmamak için bebek her türlü beslenir diyo hele ilk 3 ayY zaten hiç yediklerinle alakası yokmuş 😊
Findukli_Lokum yagmurrrr59 14 haftalığız hala mutfağa doğru düzgün giremiyorum, kabus gibi kokuyor buzdolabını dahi açınca burnumu kapatıyorum. Mide bulantım da azaldı ama arada tetikliyor, uzun sürmeden atlatırsınız inşallah
yagmurrrr59 Findukli_Lokum gerçekten kokuları çok keskin mi alıyoruz anlamıyorum ama eşim bişey yapsa bile içeriden alıyorum kokusunu hiç hoşuma gitmiyor , insanı çok yıpratıyor hiç bişey yapasım gelmiyor valla, inşallah sizinde geçer 🥰
Oznur-96 yagmurrrr59 korkma canım tansiyon düşüyorsa sık ye ben 7 haftalıkkrn başladı 18+2 devam ama başlardali gibi şiddetli değil 14 haftanda azalıclak
yagmurrrr59 Oznur-96 yediklerim kendimi ayakta zor tutuyo :( , inşallah seninde geçer hemen de keyfini sürmeye başlayalım bi an önce
Findukli_Lokum yagmurrrr59 kesinlikle koku hassasiyetimiz en üst seviyede, eşim diyor hayır kokmuyor bir şey ama bana kokuyor 🥲 inşallah canım 🥰
Bal_1604 yagmurrrr59 kesinlikle zaten kendimi aşırı yorgun hissediyorum sizde de öylemi 😌 bir süre sonra bulantı ve kusma ya alıştım zaten ben kabullendim
yagmurrrr59 Bal_1604 sürekli uyuyorum bende ama ne kadar uyusam da nedense dinlenemiyorum 🥲 kusmam yok henüz ama ne kadar dayanırım inan bilmiyorum keşke eşimize transfer edebilsek 😁😁
Bal_1604 yagmurrrr59 😂 aynı ben bende hergun eşime birazda sen taşı diyorum . İnsalah çabucak geçer su gunler tdini çıkarmaya başlarız günlerin çok zor gerçekten yoruluyor insan