Sila_98 merhaba😊 malesef doğumum biraz kötü geçti. Ben normal doğum bekliyordum. Suni sancı verildikten sonra doktorum bebeğin nabzı düşüyor seni hemen sezeryana alalım bebek kaldıramayacak dedi ve sezeryan oldum. 19 nisanda bebeğim dünyaya geldi ve kordon dolanmış dedi ama hiç bir aksilik olmadı. Ve şükür iki gün içinde evimizdeydik. Sezeryan beklemediğim için biraz hayal kırıklığı oldu ama doktorumun mu acelesi vardı ve yalan söyledi yoksa gerçekten kordon dolanması mıydı emin değilim. Açıkcası doğuma kadar herşey güzeldi doktorumdan da memnundum ama beni biraz güvensizlik sardı bu konuda. Çünkü bayrama az kalmıştı ve o gün bir sürü sezeryan aldılar . Sanki bilerek yapılmış gibi. Ben tekrar doğum için oraya gitmeyebilirim heralde ya da aynı doktora gideceğimi sanmıyorum. Siz bir araştırın. Eğer sigortanız da varsa paket yaptırmadan gidin derim . Lokman hekimde başka iyi bir doktor varmış heralde adını hatırlamıyorum ama google dan bulabilirsiniz belki ya da buraya konu olarak açın hemen yardımcı olurlar. Bu arada benim doktorumun ismi Bengü Mutlu Sütçüoğluydu . Çok tatlı dilli güler yüzlü bi doktor ama dediğim gibi sezeryan olayı beni ve ailemi biraz şaşırttı ve güvensizlik yarattı. Bir tek ben değil ailem de inanmadı pek . Umarım söyledikleri doğrudur …