Pank Selam kizlar 25+4 um 1005 gr 34,5 cm cikti benimkisi doktor haftasina gore baya onde gidiyor dedi sizinkiler 25-26. Haftalarda boy kilo olarka nasildi
Sevvl Pank canım evet biraz fazla fazla benim o haftada 730 750ydı ikizler ama hadı ikizler küçük 100 gr daha koy yine fazla suan senin biz 27+2 tam gününde giden bebeğim 1060 gram di dün biri biraz geri kalmış o 860 ama günündeki bebeğim 1060 çok iyi tam dedi doktor diğer kızıma geri dedi
Pank Sevvl seker yuklemesi falan yapildi hersey normal cikti sanirim genetik olarak biraz iri benimkisi
Sevvl Pank doktor sıkıntı yok dediyse yoktur ama başka test falan istedi mi benim çocukluk arkadaşımda hamile onunda öyle bebeği iri şeker yükleme vs temız çoktı ama doktor genetik testler istedi göbeği önde dedi belki senin orantılı ise iri bebektir korkma 🙏
Pank Sevvl aslinda bizim ailemizde dogan bebekler genellikle iri oluyorlar hep genlerle alakali sanirim biraz
Nurnurrr 25+6 olduk tam 25 de kontrolümüz vardı 800 gram normal dedi çevreden biraz küçük dediler ama bilemedim bnde