Merveee_56 Kizlar 12+3 günlük gebeyim ikili test yaptirmak istemedim ense kalınlığına baktı 0.99 çıktı nazal kemiği de gözüktü beyin yapısına baktı normal gözüküyor dedi yaptırsam mi diye ikilemde kaldı sizinde önerilerinize ihtiyacim var yaptırsam mi sizce
Daisy0000 Merveee_56 Her testin yaptırılması taraftarıyım. Allah esirgesin bir sorun varsa da erken teşhisle müdahale edilebilir..
Merveee_56 Daisy0000 bende o dusuncedeyim ama ikili teste güvenmiyorum çoğu kişinin hamileliği bu test yüzünden stresli geçmiş doktorumda yaptirmasanda olur şuan bir tehlike görmüyorum dedi
Merveee_56 Narinsuu doktorum 16.haftada da birşeylere bakicam dedi neye bakicak fikriniz var mı ense ve burna bakmicam bir daha dedi eşim sordugunda
Narinsuu Merveee_56 üçlü tarama oluyr o da . Benmki bacak kol kemikleri uzunluğuna baktı. Bebis uzun boylu olacak dedi. Sizin de onlara bakar bence . Ben de üçlü yaptrmadm
Merveee_56 Narinsuu üçlü testi hiç yaptirmam bizim genlerimize uymuyormus zaten teşekkür ederim bilgilendirdigin için