minikmucizemmmmmm dertist yiyecek ekmeği varmış maddi manevi Allah yardımcınız olsun ne güzel 4 kardeş kalabalık aile öyle düşün Allah yardım eder olumsuz düşünme. Çevrende ayıplayan çüş diyen olacaktır onlar hiç bitmiyor takma bile😃 sağlık problemin vs. yoksa doğur bence aldırmayı düşünme Allah içine ferahlık versin
Eren_umay2 dertist Rabbim verdiyse vardır bir bildiği hayırla sağlıcakla gelsin inşallah. Rızkıyla gelir elbette 🥰
Elifdamlayildiz Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim yengemde 5 ye hamile o da istemiyordu kaç kere sezeryan oldu ama öğrendikten sonra da hayırlısı dedi yani bide birlikte hamile olduğumu ogrendik kaç yilllik yengemle birlikte dogurcam diye seviniom 🤩🙈
Aaaysee Hayırlı olsun canım,ne yapacağın günahıyla,sevabıyla sana ve eşine ait bir karar yani buraya duygularını yazabilirsin ama fikir almak saçma bence şimdi yine herkes birbirine düşecek sevap,günah diye diye
Asli2023 dertist canım bende korunurken hamile olduğumu öğrendim 36+4haftaligiz..sezaryen doğum yapıp baglatacam..Allah olmayana versin
3MelekAnnesiiii dertist her bebek kismetiyle nasibiyle gelir Rabbim onun kaderini yazdi bile. Dogurmaktan baska bi secenegin yok diye dusunuyorum ve oyle olmalida. Ben 1 senedir ugrasiorum dua ediorum versin diye. Bence sende onu dogurmalisin tabi Allahim o gunu nasip ederse..
Tbayram dertist Öncelikle kendi adıma konuşuyorum lütfen diğer arkadaşlar hemen olumsuz yöne çekmesin sonuçta sadece anlattığımız kadarını biliyoruz burda herkes kendi yaşadığı şekilde düşünceleri evriliyor. Ben açıkcası ikinci çocuğu bile düşünmüyorum istemiyorum da Allah isteyen bakabilecek olan herkese istediği kadar çocuk versin sağlıkla büyüsünler. Sizinde çocuk sayınız bana göre fazla eğer durumunuz maddi manevi 4. bir çocuk için yeterliyse doğurmanız mantıklı olan. Ama çocuk maddi olduğu kadar manevi de bir durum sizin ruh ve beden sağlığınız bir çocuğa daha bakacak güçte değilse doğurmak bence hem doğana hem diğerlerine haksızlık olur. Dediğim gibi şahşi düşüncem siz sordunuz bende kendi fikrimi söyledim isteyen düzünelerce yapabilir. Ben aldırın yada aldırmayın da demiyorum sadece kendinizi ve hali hazırda dünyadaki çocuklarınız ve geleceklerini de düşünerek karar vermenizi öneririm. Sonuçta biz aile yaşantınızı bilmiyoruz net bişey demek bize düşmez. Dilerim sizin için en doğru kararı verirsiniz. Çocuklarınıza Allah uzun versin yokluklarını göstermesin💖
teachermom8 dertist o geldiyse bi anda sizin hayatınıza dokunacak bir olayı mutlaka vardır. Sürpriz çocuklar genelde anneye babaya bakan ya da ne bileyim iyi ki olmuş ya denilen çocuklar oluyor.