Meltems53 Kararsız kaldım siz hangilerini aldınız veya kullanıp memnun kaldığınız var mı? (Tırnak törpüsü tercih etmiyorum bu arada) 🙏🏻
Fundayakut Meltems53 Canım ben tırnak makası setini e bebekten baby plus markasının aldım tarakda trendyolda MEG diye bir marka var ondan aldım 🤣🌸 daha kullanmak nasip olmadı doğurunca bakıcaz artık ama gayet güzeller özellikle tarak
Hulya2626 Meltems53 neden pilli törpü tercih etmiyorsunuz ben ondan aldım. Ete gelince duruyor daha rahat olmaz mı?
Sinemozy Meltems53 fulia keçi kılı saç fırçası, konak için baybjem konak tarağı tercih ettim tırnak törpüsü de aldım makas olarak da chicco marka seti tercih ettim 🌸
Meltems53 Fundayakut evet trendyolda meg markasını bende gördüm büyük ihtimalle onu alıcam. Tırnak makasında kararsız kaldım daha çok 🤷🏼♀️🥰
Meltems53 Hulya2626 daha rahat evet ama uzun süreli kullanılmıyor sanırım. Yani uzun süreli birşey istiyorum tırnak makası tercih ettim o yüzden.
nilsmomy Hulya2626 maalesef hiç kullanışlı değil ben kullandım ete gelinca duruyor evet bu yüzden sürekli duruyor malum çok uzatmadan törpülemek gerekiyor ayrıca tırnakları çok ince ve hassas olduğu için sallıyor gibi
Tugcelb Hulya2626 bende törpü düşünüyorum, minicik parmaklarını tutup kesemem diye korkuyorum törpü daha güvenilir geliyor
Edafmo Meltems53 ben ebebekten aldım wee nin tırnak mamasını. Dikkat ettiğim tek şey benlm tuttuğum yerin geniş olup elime oturmasıydı wee ninki ideal geldi bana
nilsmomy Meltems53 Bu ikisini kullanıyorum çok memnunum yalnız tarak bu fiyat degildi tabi ki şuan neden bu fiyat bilmiyorum bayağı uygundu 70 tldi
Hulya2626 nilsmomy instagramda çok öven anneler vardı. Bakalım martta doğumum olacak o zaman deneyeceğim.
nilsmomy Meltems53 ay hiç anlamadım bu fiyat verilmez bir tarağa tabii ki bence kimse almasın diye bu fiyat yapmışlar stokta yoktur herhalde 😂 başka açıklaması olamaz yani
Eackr Meltems53 evet sanırım öyle kıl fırçası yumuşacık ve mis gibi kokuyor. Ürünün yorumlarına da bakabilirsiniz fikir edinmek açısından herkes memnun kalmış 😊