yigitinannesi0820 Dün geceden beri karnım hep sert bu durumu yaşayan var mı belimde vs de ağrım var en son bir haftadır 1 cm açıklık duzensiz sancılarım vardı.bu durumu yaşayan varmı normal mi devletee gittigim için arayacak soracak doktorum da yok .
2022bebeki yigitinannesi0820 Bebeğin bir tarafa toplanmasi doğum hazırlığı yaptığı için dedi doğum ebem çok normal . Ama sancilariniz sıklaşirsa görünmekte fayda var . Bebeğin hareketlerini de takip etmemiz gerekiyor
Buseniizz yigitinannesi0820 37 deyim benim de 1 cm açılma var ve düzensiz sancılar karın sertleşmesi de var malesef daha iki gün önce kontrole gittim bir sorun yoktu normalmiş açılma ilerlesin diye uğraşıyoruz işte
yigitinannesi0820 2022bebeki evet öyle ama hiç bu kadar uzun surmemisti o yüzden emin olamadım teşekkür ederim
2022bebeki yigitinannesi0820 Çok normal kaburgalarim ağrıyor artık benim toplanmasindan. Sağlıcakla gelsinler inşallah
aysenur-1681 Arık tamamen doğuma hazırlanıyor bebekler bende de durum ayni bazen saatlerce sürüyor doğumlu diye düşünüyorum hatta ama sonra geçiyor genelde de geceleri oluyor bende