Elifinannesi4- Kızlar isimli hastane çıkışını nerden yaptırdınız yaptırdığınız sitenin telefon numarasını paylasabılır mısınız 🌸🌸🌸🌸🌸💕🎀
Aslihanfs Elifinannesi4- Ben instagramdan hand_made_by_esra sayfasındn yaptırdım Abisi için isimli uzun kollu tişört Takı yastıgı Battaniye Tulum Şapka Eldiven 750 tl ödeme yaptım ürünlerim elime ulaştı ve gerçekten cok kaliteli tavsiye ederim 🤍
Nazlimom Elifinannesi4- Stilimsensinn sayfasından yaptırmıştım geçen sene uygun fiyatlıydı şimdiki fiyatını bilmiyorum 🫶🏾
Duygumut Elifinannesi4- Ben Betusun_hediyelikleri_bebaby sayfasından yaptırdım dün geldi çok beğendim tavsiye ederim
Aslihanfs xxelifxx ben biraz bu eski isimleri seviyorum ağır olsun istiyorum çocuklarımın isimleri büyük oğlum da Mehmet Asaf şimdi herkes beni garipsiyor bu osman mehmet isimleri yüzünden yüzüme kahkaha atan oldu yahu 😂 hazırlıklı olun kimsenin de haddine değil tabi yorum yapmak ama yaşadım bunları 🫶
fundakpr Nazlimom Nazlimom merhaba kalitesinden memnun kaldınız mı, bende bu siteden sipariş vermek istiyorum, sizin yorumunuzu gördüm sayfayı inceledim çok da hoşuma gitti.
xxelifxx Aslihanfs evet garipsiyorlar ama bende seviyorum eski isimleri. Şimdiden akasya durağı osman aga diye söylüyorlar 🙃🤷♀️ Rabbim isimleriyle müsemma eylesin sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
Nedime54 Ben instagramda yaptırdım atölyerakun sayfasına takı yastığı 4 katlı Müslin battaniye 10 şu hastane çöküşü yılbaşından önce 1000 tl biraz pahalı ama işlemeleri kullandıkları malzemelerin kalitesi mükemmel düşünenlere tavsiye edebileceğim bir sayfa