Aysesuuu Kızlar yaklaşık 1.5 yıldır bebek istiyoruz aşılama yapıldı bi kere tutmadı değerlerim de normal stres yapmadığım zamanlar da oldu ne yapacağım gerçekten bilmiyorum artık bu durumu yaşayıp aşan varsa ne zaman hamile kaldınız ve neler yaptınız paylaşır mısınız?
2pati1baby Aysesuuu canım aşılama , tüp bebek x2 yaptırdım. Oluştular devamı gelmedi .Çocuğun olmaz bilmem ne dien doktorlar oldu. 6 yıl sonra kendiliğimden hamile kaldım Şuan 30-31 haftalardayız. Martta kucağıma alıcam inş 🙏🧿
Nurkcy Aysesuuu Canım benimde hiç bi sorunum yoktu eşiminde 2 yıl uğraştık 1. Aşılama benimde tutmadı, ama 2. Aşılamam tuttu.. Genelde 2. Aşılama tutma ihtimali artıyor diyorlar ama.. denemez misin 1 kere daha ?
Lutfiye20 Aysesuuu iki düşükten sonra 8 yıl hamile kalamadim hiç bir sebeb yokken iki çatlatma iğnesi 5 aşılma bir tüp Bebek denemesi negatif sonuç aldım hepsinden. Tüp Bebek denemesinden 6 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım şu an 32 haftalığım
Aysesuuu 2pati1baby yaaa sağlıcakla kucağınıza alın inşallah böyle şeyler duydukça İnan çok seviniyorum darısı bize olsun inşallah
Aysesuuu Nurkcy hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim ilk aşılamadan sonra klomenden dolayı kist oldu bende o yüzden ikinciye ara verelim dedi doktor şimdi başka doktora gidiyorum femara verdi onunla deneyeceğiz bu ay inşallah tutar
2pati1baby Aysesuuu 🙏 sağlıkla bebeğini kucağına alacağın zamanlar olsun ama gerçekten düşünme. Bunun üstüne düşme
Nurkcy Aysesuuu teşekkür ederim, İnşallah olur canım 🙏🏻 Ama stres yapmamaya bak onun etkeni çok fazla, insan ister istemez düşünüyo sürekli, ben kafamı çok rahatlatmıştım o süreçte..