mine3444 20 haftalık gebeyim. Sabah kan tahlili verdim. Sonra tetenoz aşısı oldum. Sonra da kalbini dinleyebilir miyim dedim küçük bir cihazla dinlettiler 🥰
nilsmomy mine3444 Aslında sizin demenize gerek kalmadan aşıdan önce dinlemeleri lazım rutin muayene bu
2022bebeki mine3444 Öncesinde kalp atımını dinlemeden ve bebeğin hareketini hissedip hissetmediğini sormadan yapmıyor bizim sağlık ocağı olması gereken prosedür de buymuş. Aşı için bile ben gittim ama bunu da kendileri yaptı
Summerwine mine3444 ebeniz yanlış hareket etmiş önce kalp atışı dinlemesi gerekliydi.Sadece aşı yaptığı için değil normal prosedür böyle çünkü ona göre form dolduruyorlar bebek canlı diye.Kendi ebem bizzat açıkladı bu kontrollerde dinlemek zorundayız diye
Buse-ozdmr mine3444 şuan sağlıkocagından gelıyorum dun yazmıştı ebe kan ıdrar verdım bıde bebeğin kalp atısını dinleyelım dedi dinledik😊 artık son haftalarım oldugundan bilgiler aktardı nasıl emzırılır doğumdan sonra napılır dıe 😂
mine3444 nilsmomy Aşı için de ben aradım. 20 haftadır kimse beni arayıp sormamısti. İlk beta öğrendiğimizde kayıt açmışlardı. Daha da gorusmemistik Aşıyı vurdular. Sonra burdan okumuştum kalp dinleniyor diye. Öyle dinledim
nilsmomy mine3444 biraz sorumsuz bir sağlık ocağı normalde insanların yakasına yapışıyorlar. Belki aşılar toplatıldığı için aramamışlardır ama onun dışında rutin gebelik takibi de yapmaları lazım
mine3444 nilsmomy dün ben aradım dedimki 20 haftalık oldum tetonoz vuracak misiniz gel dediler gittim. Gitmisken kan tahlili istedim. Yani bence de sorumsuzlar şimdi anladım
Btlklnc mine3444 banada her seferınde dınletıyorlar seyyar bır aletle 😂 keske eve alabılsek onlardN hahahahH