asli45 Hastane çantasında olması gerekiyor mu yoksa lazım olursa mı alalım siz önceden mi aldınız boş yere almak istemiyorum
KeremikoBayky asli45 çoğu kişi gerek yok hastanede var zaten diyor ama ben doğum yapacağım hastaneye gittiğimde sordum. Bizim hastane elektrikli pompa bulundurmuyor manuel pompa veriyor onuda ekstra faturaya yansıtıyor. Eğer hastane tipi istiyorsan ekstra kiralıyorsun. Hastaneden manuel satın almk yerine elektrikli pompa satın aldım onu götüreceğim.
FredericChopin asli45 Ben mastit olmak üzereyim diye sonradan aldım. Hastane çantasına koymanıza hiç gerek yok.
Melikedndr asli45 doğum yapacağınız hastaneye sorun eğer onlarda varsa yanınıza almazsınız, benim hemen sütüm gelmemişti, hastane hemen getirmişti. Ama hastanede yoksa yanınıza almanız iyi olur
Sevl Benim sezeryan olma ihtimalim yüksek o yüzden hastane çantama koydum süyüm gelmezse kullanırım diye
HcrHcr Ben henüz almadım. Doğumdan sonraya bıraktım. Zaten her yerde satılıyor, ihtiyaç dahilinde alacağım. Sütüm nasıl olacak, doğum şekli belli olsun ihtiyacıma göre alacağım inşallah.
_momsssss HcrHcr süt pompası ağrı veriyormu ya benimde ilk hamileliğim çok kararsızım almak konusunda acıtıyormu acaba?