2aslan_annesi07 Asligibidir kardeşim 7 haftalıkken gitti duyulmadı 8 yada 9 du hatta doktor boş kese olabilir demişti ama beklediler geç duyuldu biraz :)
Dillaraaa 7+2 diye gitmiştim ultrasondan 6+2 çıkmıştı ama yine de duymuştum kalp atışını ama tavsiyem 7. haftada gitmen daha net duyuluyor
Tugbagun Hamileliginizi ne zaman ogrenmistiniz adetiniz geciktikten kaç gün sonra benim 4 gün geçikti ama idrar testi negatif geç döllenme olabilirmi acaba
Tugbagun Benim 1 hafta oldu hala sonc yok artık kesin yok herhlde ama adet olmuyorim başka skntı var herhlde neden blmiyorim
nino033 Tugbagun umudunuzu kesmeyin bende adetim geçtikten 20 gün sonra öğrendim geç döllenme olmus dedi doktor ve alttan muanede kese gördü ama bebek yoktu 15 gün sonra bebek ve kalp atışını duyduk
Asligibidir Benim ultrasonda 1 hafta küçük görünüyor şuan 7+1 im ultrason 6+1 bebeği gördük çok şükür kalp atışı için bekliyorum hoca 10 güne duyarız dedi
Tugbagun Yok adet oldum geçen haftalarda hamile değilmişim yani sadece öyle hissetmişim adet 10 gün üzerine olunca tabi😌