melissyildirimm Merhabalar hamiş anneler 😍 rutin kontrolümde idrar yolu enfeksiyonum yüksek çıktı. Ama bende hiçbir belirtisi yok, ağrı yanma vs gibi. Aynı durumu yaşayan oldu mu aranızda? 🥺
zeynepmom34 melissyildirimm bende var sarı akıntı ama teste az gözükğyor allah yardımcımız olsun çok sıkıldım bu olaydan 🥹
busranne96 melissyildirimm evet bendede cıktı 3 gün önceki kontrolümde. Hiçbir belirtim olmamasına ragmen yüksek cıktı bide . İlaç baslattı doktorum
Shura melissyildirimm bendede aynı durum oldu test vs yapılmadan sonradan patlak verdi. Oda su sekilde; felaket yürüyemicek kadar sag tarafımda bi agrı. Ama inanılmaz biseydi. Sonra doktora gittik ısrarla diyorum ben cok dikkat ediyorum zaten ne agrım var ne yanmam be koku ne akıntı falan. Baya yüksek cıkmıs enfeksiyonum. Neyse bende tabi bebek oraya baya baskı uyguladıgı icin idrar cıkımının hepsi olmuyomus iste idrarın hepsi cıkmayıncada endeksiyon oluyomussun falan baska seylerde söyledide bu kaldı aklımda😂 ama gercekten kızımda felaket oraya baskı yapıyı yani
bebisim09_09 Bende de çıktı doktor suda eriyen tek tabletlik ilaç verdi bir kere onu kullandım Allah’ın iziniyle hiçbir şey olmuyor rabbim bebişlerimizi korusun ♥️
Sellmaseellma Shura ayy bende bu sabah yaşadım o durumu idrara sıkışığım ama zorla yapıyorum bebek baskı yapıyor çıkmıyor ağrısı da oldu bi kaç gündür böyle kesin bende de enfeksiyon oldu zaten hemen kapıyorum
elifcicek_07 Shura geçen hafta aynı ağrıyı sol tarafımda yaşadım ambulans geldi o kadar kötüydü. Akıntım beyazdı benimde ama baştan beri o hep vardı tahlilde falan anlamıyorum ama crp falan normal çıkmış enfeksiyon görünmüyordu bile yine de monurol verdi doktor oymuş sabahına hiç birşeyim kalmadı ama ilacı çok fazla vücudumda tutamadım bir saat anca haftaya tekrarlayabileceğimi söyledi doktor
Kahyaasena melissyildirimm bende beyaz akıntı var bide idrar yaparken kasik larda hafif aci var toz kullandim işe yarıyor mu bilmem
Tazeanne56 Bende de oldu üstelik idrardan sonra kan geliyordu çok korkmuştum doktora gittim enfeksiyon çıktı ondan kaynakliymis çok şükür bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendim bu içimi rahatlattı sonrasında toz bir ilaç verdi hamdolsun içtikten sonra geçti şükür kanamam
Elvancn Tazeanne56 benimde sürekli hamilelik başında beri idrar yolu enfeksiyonum geciyro yine oluyor bazen belirtisiz oluyor en son karın ağrısı gittim idrarim da kan geldi antibiyotik kullandım toz moronol kullandım geçti şükür
Tazeanne56 Korkma canım bişey olmaz Allah’ın izniyle benimki daha kötüydü kanamam çok fazla oluyordu idrarimda hamdolsun şimdi geçti bişey kalmadı
Merveincim Bende aynıyım belirtisiz şekilde. Ancak tahlillerde çıkıyor. Genital Temizliğinize dikkat edin üşütmeyin bol su için. Bende elimden geldiğince böyle yapıp ara ara tahlil veriyorum geçmiş olsun
Canselgultekinn Benimde aynı şekilde belirtisiz oldu 35 haftalıkken oldum sancılarımı tetiklemiş bile olabilir allahtan doktorumun ilaç tedavisiyle bitti
ABoyAndTwinsBoysMoms melissyildirimm merhaba “. Aynı durumu yaşadım ben de.tek seferlik suda eriyen ilaç ve bu günde 3 kereden hap verdi. Bir de idrar kültürü istedi. Onun sonuçları da 3-4 gün içinde çıkıyormuş. Belirti yoktu o yüzden çok şaşırdım. Enfeksiyon ilerleyince bebeğe zarar veriyor diye hemen kullanmaya başladım.. 🥹
Ozbyt melissyildirimm bizde sürekli baktırıuoruzzz ne yazık ki ilk zamanlarr sürekli hastanede yattımm çok önemli 🥹
Tubagrsf melissyildirimm benim de tahlillerim de çıkmadı sonradan bir gün çok oldu daha da artmadan mutlaka doktorundan tavsiye al bana krem ve fitil vermişti geçirdi şükür
GmzEfln 36 haftalık hamileyim başından beri geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu var. Ne toz ilaçlar ne fitiller ne haplar kullandım inatçı gitmiyo. Hiçbi şikayetim yok yanma yok kaşıntı yok ama enflasyon hep var. Normal doğum için bi sıkıntı oluşturur mu acaba
Mkds GmzEfln benim ilk oğlumda öyleydi hiç belirti yoktu ilaçla düşmüyordu doktor en son kültüre baktı tamam bunda sıkıntı yok dedi bıraktı. Doğuma da bir şey demedi normal olsun diye uğraştık başka sebeplerden sezeryan oldu. Şimdi de var ama kendini gayet hissettiriyor ve geçmiyor. Kime sorsam ancak doğumdan sonra geçer diyor