Ftm124 şoyle soliyim bez stogu kesinlikle yapmayin evet hersey cok pahali hamileyken insan stok yapayim kafasina giriyor, benim bebeğim ultrosondaki kilosundan daha fazla dogdu ve kilo alimina gore bez tercih etmek bana cok mantikli geldi, 1. Aydan sonra hemen 2 numaraya gectik 2 numarayida 20 gun kullandiktan sonra suan 90 gunluk ve 3 numarali bezdeyiz cok cabuk atlayabiliyorlar yada sabit numarali bezde kalabiliyor tamamen bebeğinize bagli, ben prima kullandim pek memnun kalmadim cok sizdirdi , sleepye gectim ve sleepyle devam ediyorum. Size en onemlo tavsiyem pisik olmamasi icin kakayi farkettiginiz gibi degistirmeniz, pisige sebep olan teksey kakadir, yani gece bebeğiniz cis yapti diye uykusunu sakin bölmeyin derim, bebeginizi gobek bagi dustukten sonra yikayinki verniks tabakasi kalsin ustunde bagisikligini kuvvetlendirin, sacinda konak olmamasi icinde sampuan yerine mustelanin kopuk sampuanini tercih edin, bunlarin hepsini yaziyorum cnku musaitim suan akil vermek degil niyetim ssdcee tecrubelerimi sunuyorum, bebeginize doktora sorarak probiyotik kullanabilip kullanamayacaginizi ogrenin ben forbiom kullanıyorum ilk gunden beri ve bagirsaklari duzene girdi elhamdulillah, syni zamanda sab simplex kullandim cok faydasni gordum, bunlarin yaninda bebegimi tabi havalar serin sizin ev sicakliginiza gore , ben her gun yikadim ve hem gaz problemimiz azaldi hem bebegimin uykulari duzene girdi.Gunde 2 3 kez burun aspiratöru kullanmanizi tavsiye ederim cnku bebeklerin burnu cok cabuk kuruyor ve bu emmeyide engeller huzursuz bir bebek profili yasariz , burun aspiratörü babyvac kullaniyorum ve cok memnunum (arastirdiktan sonra aa supurgeyle mi cekiliyo felan diyip on yargili olmayin cnk bende oyleydim hic bi zarari yok ve nefesle cekilenlerden daha verimli filtresi var ve inanin korkulacak gibi degil ) bebeklerin hastalanma sebeplrinden biri burunlarinin iyi temizlenmemis olmasi ve buurun sivisinin birikip cigerlerine inme sonucu hastalandigi delille kanitlanmistir kizlar . Neyse cumleten iyi geceler benim tecrübelerim bunlar allaha emane