Nesibe1 Hcr61 sleepy den can bebeye geçtik pişik yaptı baby turcoya geçtik cok guzel. Zaten sleepy ile baby turco birbirine benziyor
Hcr61 Nesibe1 inşallah bizde pişik yapma durumu olmaz sleepy çok sızdırıyor diye onu almayı hiç düşünmedim açıkçası kullandığınız pişik kremi markası nedir acaba ?
Nhlhmz11 Ftm124 yenidoğan 200-230 arası gidiyor demişti ablam bende 220 li aldım , ama sleepy çok tavsiye etmiyorlar sızdırma yapıyormuş . Baby turco aldım ben , en olumlu düşünceleri ondan aldım .
hulyademr Nhlhmz11 kızım 4 buçuk aylık ilk günden beri sleepy kullanıyorum. Geceleri hiç değiştirmiyorum yani akşam 11 sabah 8-9 arasına kadar. Daha hiç sızdırma yapmadı. Şuan tekrar hamileyim tekrar sleepy stokladık.
GmzEfln Bende indirim buldukça sleepy 1 numara bez aldım 200 kusur tane ama şimdiki aklım olsa yarısını 2 numara alırdım. Birde sleepy kalıbı çok küçük
Kayrabera8 Sleppy aldım ama coon u da denemek istiyorum, diğer çocuklarda prima premium care kullanmıştım ama pişik olmazsa o kadar fiyat farkı vermek istemiyorum sadece bez sonuçta
AhuMtl Ftm124 ben slepy aldım 256 adet 1 aylık .erkek bebişim olacağından her bezden tasma ihtimalini göze alarak aralarında en sağlıklı olabilecek olaninsecmeye çalıştım. Prima Molfix butcesine yetisemeyecegimizden dolayı da sleepy tercihimi kesinlestirdi .
Nesibe1 Hcr61 belki inanmazsınız ama clasic arko krem kullanıyorum onunla hiç pişik olmadı gayet memnunum. Hala stok yapıyorum yeni bebeğim için.
Ftm124 hulyademr yenidoğanla 1 numara aynı mı? Bende skeppy alacağım. Kaç adet yenidoğan ve 1 numara almalıyım sizce
sedaa_aa Dmles 37+3 te 2700 doğdu benim suyum bitmişti ama karım çevresi hep geriden geliyordu. Solunum sıkıntısı çektiği için sadece bir gece küveze aldılar. Sizin haftanız ve kilonuz kaç
Dmles sedaa_aa sedaa_aa benim 36+4 haftam. suyum normal herhalde bir şey demedi su için ama karın çevresi bi kaç gün geriden geliyor, son 1 haftadır da kilo almamış, plesantam kireçlenmiş. 2 haftasonra sezeryanla alıcaklar.. bu hafta yememe dikkat ediyorum kilo alsın diye bi umut işte..
gmzzmg Sleepy natural’in kalıpları çok küçük. O yüzden sleepy bionatural serisini tavsiye ederim. Adet söyleyemem benim ikizler olduğu için bez su gibi gidiyor hiç saymadım😀
hulyademr Ftm124 1 numara yenidoğanlar için zaten ben bir 84 lü paket bir de 60 küsurlu bir paket kullandım ama son 10-15 bez dar gelmeye başlamıştı ben bitsin diye sık sık değiştirerek kullandum. Yani bence ortalama 120 bez yeter. Tabi bebeğin doğum kilosu ve kilo alma hızı önemli. Benim kızım 3050 gram doğmuştu ve 38haftalık doğdu.
Nilsss1907 Ftm124 Bende 210 adet aldım Sleppy natural 1 numara çiçek sepetinden kampanyalı fiyattan. Annem kardeşime Prima kullanırdı eskiden bi kere degiştirdi canbebe aldı hemen pişik yapmıştı. O yüzden bana der hep hangisiyle başlarsan neyle alıştırırsan öyle devam eder. Bende hem butçemizi çok sarsmaması için hem de memnun olan çok olduğu için sadece sleppy aldım.
Defne_momm Ftm124 3 kilo doğan bebeğim 4 hafta 1 numara sleepy kullandı günde 8-10 adet kirletiyordu. Bu birazda bebeğin kilosu ile alakalı
Avukathanimm Ftm124 ben prima premium care aldım. Fazla almadım çünkü önce denemek istiyorum. 43 tane aldım. Bi bakarım memnun kalırsam 100lü paket varsa alırım. Bittikçe yine alırım. Çünkü bebek ne kadar hızlı büyüyüyecek kestiremediğim için öyle gidip de 300-500 tane stoklamak istemiyorum.
SutlacimiYedimmiBen Ftm124 ben 1 paket yenidogan kullandim sonra 2 numaraya gectim bebisim iriydi zaten