Hatice_yildan benim herşey yolundayken bır gün 19. Haftamin sonlarına doğru eşim il dışında görevdeyken tansiyonum falan yükseldi bütün gün öğürme falan oldu dusuremedim tansiyonumu sonrasında çok tuhaf bir şekilde kusma yaşadım ve tuvalete gittim sonrasında çok tuhaf bı akıntı geldi nişandan şüphelendim eşimin arkadaslari geldi kadın doğum acile götürdü doktor bir sıkıntı yok herşey yolunda normal akintidir o tansiyonuna da ben birşey yapamam normal acile git dedi gönderdi. Telefonla kendi doktoruma sormuştum yarın gel muayeneye dedi eşim il dışında olduğu için gidemedim götürebilecek kimsemiz de yoktu. Bir kaç gün sonra ozeldeki doktorum aradı randevuya gel bakmamız lazım sana diye gittik eşim gelir gelmez baktı ultrasonda sancin var 2cm e yakın açılman var ve düşündüğün şey nişanın gelmiş evet rahim boyun 8mm acil serklaj dedi öyle acil yatisim yapıldı serklajim yapıldı McDonald serklaji oldu ama doktor umutlu değildi 13mm e çıkmıştı 1 hafta boyunca sürekli evde yatırdı belimin altına yastık koydurtarak sonra muayeneye gittiğimde 4mm e düşmüş rahim boyum her an doğum olabilir dikişler tutuyor şuan birazdan onları da patlayabilir dedi ve profesör perinatolog varmış onu aradı hemen ona gönderdi beni o da hastaneye yatırıp acil ikinci serklaji yaptı onunki de shirodkar tekniği ile atılan idrar torbasının o taraflara atılıyor o şekilde attı