Katip 1234567890asd sizin daha vaktiniz varmış. Ben 38 haftalık hamileyim. Yeni bir doktora alismaniz süreç daha kolay olur ama ben son zamanlardayım strese sokan bir durum oldu bu.
1234567890asd Katip takıntılı biriyim 🥴 O kötü ayrıca kalp kapağı doğuştan çökmesi var ve koronik böbrek var o yüzden gittim doktor bunu söylemek alışması zor olur
Katip gulsumd1 Çukurambar için. Sincan şubesine gelmeyeceğini yazmıştı instagram hesabında. Hesabı şimdi kapalı ama ne olur sonrasında bilmiyorum. Birde bu 38 hafta için olan ücret tarifesi. Daha önceki haftalar için ne kadar diyorlar bilmiyorum. Genel doğum paketi fiyatı almadim
Katip 1234567890asd olsun yine de haftaniz erken. Son haftalarında olup riskli gebeliği olanlarda var ve emin olun onlar için daha zor bir süreç
Katip 1234567890asd İbrahim beyden devam edecekseniz. doktor ile özel olarak görüşün olmadı yapacağı bir şey varsa yapsın ki. Pek sanmıyorum açıkçası
Merviiiss Bende ibrahim bey takipliydim. 24 haftalık hamileyim. Hastahane arayıp bilgilendirmedi bile beni. Başka doktorla da devam etmek istemiyorum çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum
Katip Merviiiss ücret iadesi için zorlayıp yeni hastaneden devam edecekseniz o zaman. Doktor dün numara paylaşmıştı Instagram hesabında oradan ücretlendirme konusunda daha detaylı bilgi alırsınız
Katip abilgen ayrı bir bölüm var mı bilmiyorum ama doktora gittigimizde ayrıntıli ultrason için günde almıştık
Merviiiss Katip ücret iadesi yapacaklarmış gibi gelmiyor bana. kalan doktorlardann zorunlu seçim yaptırırlar diye düşünüyorum. Doktorun instagramı kapalı sanırım bulamıyorum
Katip Merviiiss evet dün yorumlardan sonra kapattı. Ücret iadesi zor bir durum bizler hastane ile anladsma yaptık o yüzden çok sanmıyorum
Zynp-1 Eliff14 herkesin beklentisine göre değişir tabi ama ilk gebeliğim heyecanlı ve meraklıyız bizi sakinleştirip tatlı dilli bi doktoru bekliyo insan 😅
beyzakuzu00 Ozgee123 sincan lokman hekim Pakize Eylem hocaya gidiyorum 8 haftamdan beri 35 haftalığız suan erken doğum riskim var müthis kriz yönetimi olan bir doktor biraz dışardan sert görünüyor ama çok çok tecrübeli olduğuna eminim. Her kontrolde çok güzel bilgilendiriyor takip ediyor