Betulhdvrd Ozgee123 Etlik Lokman hekimde İrade Musagil’e gidiyorum çok memnunum tatlı minnoş bitanem kuzucum diye konuşur benimle hep 🥰
beyzakuzu00 Ozgee123 sincan lokman hekim Pakize Eylem hocaya gidiyorum 8 haftamdan beri 35 haftalığız suan erken doğum riskim var müthis kriz yönetimi olan bir doktor biraz dışardan sert görünüyor ama çok çok tecrübeli olduğuna eminim. Her kontrolde çok güzel bilgilendiriyor takip ediyor
Bethh Ben Etlik Lokman Hekimde Elif Terzi ye gidiyorum, haftadayiz. Şuan için çok şükür memnunum. Gayet güler yüzlü nazik her şeyi ince ince açıklayan biri.☺️
1234567890asd Zynp-1 Instagram sayfasında ilk fotoğraf altına yorum yapmamış pazartesi tamamen ayrıldığı zaman açıklama yapacakmış
Serife5706 1234567890asd meraba napmayi düşünüyorsunuz doktor.hakkinda ,bende ibrahim.hocaya gidiyordum
Zynp-1 1234567890asd Melike hanıma ben 1 kere gittim ama bana çok sert geldi hiç gülme etme vs sohbet ederek değil de böyle böyle diye kısaca anlatarak gönderdi beni
tugbacns 1234567890asd merhaba. Ben melike hanımın hastasıyım kendisinden oldukça da memnunum şimdilik çok şükür doğumuma 5-6 hafta kaldı tanıdığınızın doğumu nasıl geçmiş acaba memnun kalmış mı merak ettim ☺️
1234567890asd Serife5706 Pakize hanım gitmeyi düşünüyorum paket almıştım iade ederler mi paramı bilmiyorum sonuçta mağdur oldum daha doğrusu çoğu kişi 😔
1234567890asd Zynp-1 Pakize hanımefendi hastası bu sefer çok fazla olacak onu da güzel ilgileneceğini düşünmüyorum
Eliff14 Zynp-1 malesef bana da oyle geldi tek ben mi böyle hissediyorum diyordum msj atıyorum görüldü yapıp yazmiyor
Gebeliko Zynp-1 bende bieaz öyle hissettim melike için Pakize hanına gidiyorum kısa öz ve beni strese sokmadan gerekeni yapıyor
kbra19 1234567890asd merhaba ben Pakize hamıma gidiyorum normal doğumu destekliyor diye seçtim arkadaşımın önerisiyle ama soğuk bir bayan güldüğünü hiç görmedim 😊 en son cinsiyetini öğrendik bak bacak arası diye bile göstermedi Ama işinde iyiymiş orası ayrı
Serife5706 Paket iade hakkımız var dye biliyorum, ben baska doktorla devam etmek istemyrm cunku kalmış surda en fazla 3 4 hafta
1234567890asd Serife5706 ben 27 sinde tekrar muayene gideceğim beğenmezsem konuşacağım çok alışmıştım doktorum beni sakinleştiriyor şimdi bilmiyorum İbrahim hoca hangi hastaneye gidiyor acaba
1234567890asd kbra19 İbrahim hoca tek tek gösteriyordu 😔 anlatıyordu neşeli güler yüzlü bi doktordu siz böyle diyince emin olamadım Pakize hocada ben biraz güler neşeli doktor seviyorum