Merve7 Kızlar adetime 2 gün var ve dayanamadım test yaptım sizce negatif mi? Ama ben fotoğraf yükleyemiyorum nasıl yapıcam yardım eder misiniz
Balbebek012 Merve7 silik çizgiyi gördüm 🤭 erken gebelik testi daha net sonuç veriyırsun kan da verebilirsin sen bilirsin
Merve7 Honeymom17  Sana cevap verirken denedim görsel ekle diye bir seçenek var ama hata veriyor 😔
Yusufayazin__annesi Merve7 yok kuzu olmadı resimyukle.comdan yapa bilirisin resimi paylaşıp koplayaip buraya yapıştırarak
Merve7 Yusufayazin__annesi Sanırım oldu 😍 teşekkür ederim canım çok sağol. Heyecanlıyım testte ne göreceksin. 3 yıl önce gebeliğimde böyle aceleci sabırsız değildim ve sonuç net çıkmıştı. Şimdi heyecandan bekleyemedim adet tarihimin geçmesini
Honeymom17 Merve7 silik bir sekilde 2.cizgiyi gordum canim,suan gidio saglik ocaginda kan verebilirsin gec olmadan. Hayirli guzel haberler al insallah🙏❤️
Merve7 Honeymom17 çalışıyorum şimdi kan vermeye gidemem ama silik bir çizgi bende görüyorum çok azıcık😍 ALLAHım inşallah olur ❤️🤲