Mervesonerutkuusta Ara ara sancım çıktı 38+1 haftalığım suyu azaldığı için suni verip Doğum yapıcam dua edin kızlar🙏🙏
Lisa Mervesonerutkuusta Sağlıkla gelsin bebişiniz Korkmayın inş ❤️ Bizleri de durumdan haberdar edin lütfen 💞
Sezen07 Mervesonerutkuusta açılma ve bebek kanala yerlesmismiydi acaba allah analı babalı büyütsün maşallah darısı bizim başımiza😊🙏🧚♀️❤
Balanne Allah yardımcınız olsun. Korkmayın ha normal sancı ha sunni. mecbur bebeğinizin sağlığı için 🤗
Tugcec01 Allahım sağlıkla kucağına almayı nasipt etsin sağlıkla geçir inş doğumunu ♥️🤱🏻 Düşün ki bu sancının sonunda şahane bir hediye gelecek ♥️ Allah’a emanet ol sende bebeğinde ♥️🤰🏻🤱🏻
Nisanurr Mervesonerutkuusta rahim açıcı verdiler mi canım benim de ilki suni sancıyla olmuştu ordan biliyorum
Seymahamza Mervesonerutkuusta anladım Allah yardımcınız olsun uzun sürmeden bebeğinize kolayca kavuştursun inşalllah
Mervesonerutkuusta Nisanurr protez diye birşey verdiler rahim ağzına sen kaç saatte Doğum yaptın canım
Nisanurr Mervesonerutkuusta sabah 8de suni şancı verildi lerde hissetmeye başladım 15.07de kucagimdaydi ❤
Ntlz Mervesonerutkuusta nasilsin canim nasil gidiyo ? Devlette misin? Ay cok heyecanli sabret kavuscaksin yavruna insallah rabbim guc kuvvet versin bi avazda dogurursun insallah 😍
Mervesonerutkuusta Ntlz devletteyim canım ama şansıma çok iyi ebeler denk geldi alttan suni verdiler fitil eğer tutmazsa sabah koldan verecekler
Mervesonerutkuusta [bilinmeyen] serumla vermediler alttan fitil verdiler o yüzden yürümeme iZin vermiyorlar tutmaz diye
Nisanurr Mervesonerutkuusta yanı kolay oluyor diyemem canım tabiki ama ben epiduralli yapmıştım doğum yaklaştığı zaman belden aşağıya doğru adet ağrısı gibi daha şiddetlisi şeklinde yaşamıştım ama herkeste farklı tâbi