Sobb Kızlar sizde de uyuyamama var mı ben uyuyamıyorum sabaha kadar aklımda bjrsey var gibi hamilelikte normal mi sizce
Dorukkusumm Sobb maalesef bende öyle gece 2 3 ü buluyor 1.5 saat arayla lavaboya ya da Miğde ekşimesinden kalkıyorum ne uyuduğumu ne uyandığımı anlıyorum. Kısacası uykular haram oldu 😀
Cnskose Sobb ben 15 im yine uyyyamıyorm çok erken değilmi ya ilk gebeliğimde som haftalar uyuyamıyordm bunda gece 2 ye doğru gece elli kere uyanıyorm sonra dön dön sabahta erken kalkıyorm çocuk olunca gün içindede dinlenemiyorm🥲🥲🥲
Smylcn_ Haftaya giricem gece 1 de yatağıma yatıyorum 2.30 gibi uykuya dalabiliyorum 4 olmadan lavobaya kalkıyorum şu saat oldu hala uyuyamadım az sonra uyurum oğlum uyanır kalkmak zorunda kalırım 2 aydır böyle 😢
Likayolcusu Smylcn_ canım ben daha 14. Haftadayım bende uyuyamıyırum ne yapsam bi türlü rahat edemiyorumm ta ki yorgunlukta. Uyuya kalana kadar 😕 normalde uykuya dalmam 5dk sürmüyor
Ledeyna21 Smylcn_ aynı bende sizin durumdayım tam bitkinlikten uyku bastırıyor kızım uyanıyor anlayacağınız asla dinleyemiyorum ve benim gece nefesim kesiliyor sanki sağ sol yapmaktan bende 33+3 haftalığım sağlıkla geçsin şu günler artık 🥲