Kucuk_melegim Kizlar su damla şeklinde gelir mi yoksa biraz fazla mi gelmesi lazm su olmasi için mantar fitili kullandim 2. Gün bugün su gibi akintim var uyandigimdan beri bebeğimi durtuyorum cikolata yedim 1 kere oynadi sadece
mirzam04 Kucuk_melegim Dikkatlı ol ben bir düşüğümde yaşamıştım sızıntı şeklinde suyun gelmesini iç çamaşırın akıntısız da olsa ıslaklık oluyorsa peçete bez olur koyduğunda onda da ıslaklık oluyorsa bekleme doktoruna bildir görün derim
Kucuk_melegim Mavidunyamm 36+2 canim aceba su mu diye cok tedirgin oluyorum boyle nemli ve sadece bir damla olarak geliyor su olsa baya akması gerekiyor demi
12wkcjcjx Kucuk_melegim suyun gelmesi tutamıyosun çiş yaptığın kadar geldiğini düşün anlarsın mutlaka suyun gelse tutamıyosun akıyo birden
Mavidunyamm Kucuk_melegim su da sızıntı şeklinde gelebiliyor. Akıntı geliyor mu peki normal beyaz akıntı
Kucuk_melegim 12wkcjcjx sizinti seklinde olsa nasil anlarm peki damla olarakmi gelir ve uzansam da gelir mi çünkü yürüdüğüm zaman akinti geliyor su gibi ama 2 damla kadar
12wkcjcjx Kucuk_melegim yarım bardak 1 bardak kadar su aktığını düşün suyun gelmesi bu şekilde ve bikaç dakikada bir aynı şekilde yoğun geliyor ben suyum geldiğinde uyuyodum ve farkedip uyanmıştım akıntıyla suyun gelmesi çok farklı anlarsın yani ama tedirgin oluyosan bi hastaneye git muayene ol için rahatlasın
Mavidunyamm Kucuk_melegim yani bnde hamileyken fitil kullanmistim su gibi geliyordu akıntım. Bence akıntıdir o
Gurbet26 Dün gece bende fitil kullandım sabaha karşı su gibi akıntı geldi şuan tedirginim yani fitil sonrası bu akıntı normal mi
Kucuk_melegim Gurbet26 canim simdi baktilar akintiymiş su deglmiş ama her ihtimale karşı şüphede kalirsan gel dedi
Delal_ila Gurbet26 normal cnm… Bnde aynı durumdayim fitil kullndgmdan beri sızınti şeklinde geliyor ben bez birakip öyle takip ediyorum … Enfeksiyon dışarı atıyor … Suyun gelmesi idrarını yaparsın ya öyle su gelir… Çok tedirginseniz doktorunuzu arayabilirsiniz
Tugcelb Bende fitil kullanıyorum ve çamaşırım ıslanıyor gece bile 2 3 kere değiştiriyorum sürekli hemen batıyor çünkü gündüzde sık sık çamaşırımı değiştiriyorum. Fitilden kaynaklı bence ama içiniz rahat etmiyorsa doktora görünebilirisniz
Kucuk_melegim Tugcelb normal beyaz akinti olsa icime kuşku düşmez ama su gibi olduğu için rahat olamadim 2 damla şeklinde geliyor her yurudugmde tekrarliyor baktigim zamanda su
Tugcelb Kucuk_melegim o zaman acile gitmeniz en mantıklısı tabiki, biz okuduğumuz kadarıyla yorum yapabiliyoruz siz kendiniz gördüğünüz için daha iyi bilirsiniz