Testlerde riskli olarak degerlendirilmen için 250nin altında değerin çıkması gerekiyor. 3lüde de oyle çıkmış. Risk olarak değil ihtimal olarak düşün. Aslında değerin 1000 de çıksa yine olma ihtimali var. Bu olacak diye birşey değil sadece ihtimal. Ama biz riskli gruba girdiğimizde tedirgin oluyoruz. Oysa risksiz olsak da bebeğin sağlıklı olmama ihtimali var. Benim 2li taramam 113 risk çıkmıştı. Çok strese girdim. Kesin olacak bir şey değil ama önümde ihtimali yüksek sayılabilecek bir sonuç vardı. Ben de gen testi yaptırdım ve çok şükür temiz çıktı. Size tavsiyem yapabiliyorsaniz kafanıza takmamaniz. Eğer sürekli düşünüyorsanız NİP testi yaptırın. Bazı şeyler tecrübe edinince anlaşılıyor. Şimdiki aklım olsa ya hiç yaptırmazdim 2li, 3lü,4lü testlerden ya da direkt gen testi yaptırırdım. 2liler falan kafa karışıklığı sadece bana göre. Gen testinde sonuç %99 çıkıyor. Sonuç kesin olarak görülse de o bile bir ihtimal bırakıyor. Allah ne nasip ederse o olacak yani sonuç olarak. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi.