Merhaba arkadaşlar saat akşam 10 gibi hafif sancılarım vardı bu arada 35+3 tüm sonra saat gece 2 ye kadar çoğaldı ama o kadar can acitici değildi ilk defa sancım.oldugi için önlem amaçlı devlet hastanesine acile girdim idrar testi aldılar.sonucuna bile.bakmadolar halen sonra nst bagladilar doğum sancısı dendi hemen çatı muayenesi yapalım dediler yaptılar 0 açılma dediler ve ayağa kalkar kalmaz.benden kan boşaldı fışkırır gibi sonra bişey olmaz dediler bez verdiler doktor muayene etti serum taktılar sabah 8 e kadar burdasın dediler biseyler imzaladım yattım serumdan sonra bana aşırı bir kramp girdi bir sancı geldi inanılmaz bir şeydi tuvalete gitmek için serumu kapattılar sancilar gitti tuvalletten geldim açtım serumu sancı hala yokti serum bitti sancı basladi geri ben hicbisey anlamadim ebeler doktorlar herkes uyuyor serum kolumda bitti bir saattir bağırıyorum kimse cevab vermiyor koridorda gezince rahatlıyordm izin vermediler yat dediler oturmaya bile izin vermiyorlardi şimdi kimse yok ben geziyorum oturuyorum ama yatinca kötü oluyorum ben doğum mu yapıcam nolucak napicaksinz diye soruyorum kimse cevab vermiyor 24 saat içinde doğumun olur dedi birnkez ebe ama ben hiç hazır değildim küçücük bir sancı için gelmiştim neden böyle.oldi kendimi çok kötü hissediyorum içeriye kimseyi almıyorlar çok korkuyorum anneler bana biseyler yazın nolur napim ben Meryem Ana otu almıştım açılma için onu ne zaman koymaliyim suya bunuda bilmiyorum şuanda çok heyecanlı ve telasliyim korkuyorum bide bana 36+1 sin dediler