SebnemAdina Hayirli sabahlar kizlar. 36ci haftamdayim. Gece saat 4de tuvalete gidince kanli akinti gelmis farkettim. Sonra hicbirsey gelmedi. Biraz agei gibi sanci gibi gelip geciyor. Bilmiyorum dogummu basladi yoksa ne cock tedirginim
Defneninannesi- SebnemAdina bendede sanci var gibi ama anlamafim 4 berri cekiyorum ilk vel giriyo sonra kasik karin sertlesiyo gibi sizindemi oyle ama bende nisan vs gelmedi 39+5 im
SebnemAdina Defneninannesi- dedigum gibi nisan grlmedi yani ilk.kizimda gormustum nisani. Ama simdi kahvrmsi kanli bi lekelenme olmustu bezimde. Simdi bekliyorum su filan birsey uok. Tuvalrte gidiyorum ard arda idrara ama bir sey yok gibi. Azicik azicik karin sancisi gibi geliyor gidiyor.
Kanarya_4921 SebnemAdina içiniz rahat deilse bı doktorunuzu arayın konusun benim nişan dan sonra yavaş yavaş sancım gelmişti
Defneninannesi- SebnemAdina evet bende oyleyum suan ilkde boyle bisey olmamisti suan 10 arayla ilk belden giriyo sonra kasikda bebek hareketi gibi sertlesme oluyo
Defneninannesi- SebnemAdina ben gittim ilcede sadece nst var ama suanki kasilma bel agfisi geceki gibi degil yok denilecek kadaar az nst az sanci cikti altan muayne yaptirmadim hemsireye bilmiyolar diye kendiiside istersen bakarim dedi bende yok dedim