Gulaybayer Kızlar adet sancısı gibi sancı belde değil karnımın alt kısmına giriyor 5 dk da bir 3 keredir oldu 1-2 dakika sürüp geçiyor doğum mu başladı acil yardım kızlar
Zehrasimralina Gulaybayer bende 36+6 haftaligim adet sancısı gibi sancıyla uyudum geçer diye bekledim ama uyandim hala geçmemiş ve aynı şekilde çok hafif sancı ne azalma var ne artma anlamadım doğum olsa şiddetlenir herhalde
AlisaDrachynska Gulaybayer görünmek gerekebilir.. bazen şidetleniyor bazen 1-2 hafta sürüyor açılması vs :) şuanlık bi paniklik değil gibi ama sabaha belli olur:) sizde normal doğum istiyorsunuz galiba
Gulaybayer AlisaDrachynska uyandım şimdi sancılarım hafiflemiş canım ama vajinamda ağrı var doktoruma yazacağım şimdi
Gulaybayer Zehrasimralina evet doğum olsa hafiflemez şiddetlenir benim ki şuan hafifledi ama vajinaöda ağrı var özellikle ayağa kalkınca
Emirimam Canım bebek yerleşmeye çalıştığı için baskı yapıyor normal sancı genelde belden kasıklra doğru vuruyor bende dün gece anladım gerçek sancıyı belimin ağrısına
AlisaDrachynska Emirimam peki bazı günler karnınızı itirirlen öne doğru karnınızda yada kasıklara vuran bi basınç ağrısı oluyormu?