rumeyshaan ozgegundogdu1903 kizim olursa insallah yade,neva ve mina dusunuyorum fikir olsun size de :)
husnatskn ozgegundogdu1903 5. Ayımdayım benimde bir kızım olacak 🥰 daha hiç ortada yokken Beste 🎀 koyacağız demiştik. Fikrimiz hala aynı Allah nasip kısmet ederse Beste 🎀
Eda_11 ozgegundogdu1903 eğer kızım olursa adını ya Buğlem( cenneti müjdeleyen melek) yada berra (bereket bolluk getiren) koymayı düşünüyorum 🤗
papatyannaa Emelyetik Beril de güzel ikinci kızıma düşündüm aslında ama çok yakın birbirlerine telaffuz olarak o yüzden vazgeçtim
Hiradefne ozgegundogdu1903 en son defnede karar kıldık ilk kızımın adına uysun dedim ama içime sinen bnmde olmadi
Zelalimmm Bende çok kararsız kalmıştım bu sefer ama sonunda bulduk çok şükür herkeste çok beğendi ☺️ Mercan 🪸 koyucaz fikir olsun sizlere ilk kızımın ismide Zeynep zelâl ❣️
nilssmom Zelalimmm ne guzel bende hep mercan istedim eşim istemedi bizde Nil koyacagız ama içimde kaldı mercan😀😀😀
Sumyaa Allahım 37 haftalık gebeyim hala isim yok 😒 içimize sinmiyor hiçbirşey. Mihrimah olabilir farsça ay ve güneş demek Mihra olabilir. Beren Şifa olabilir
Bzdmr ozgegundogdu1903 İlk hamileligimi öğrendiğimde Erkekte ilk aklıma gelen isim Asil kızda da Gökçe olmuştu sonra kızımız olacağını öğrendik isimleri araştırdık baktık ama aklım hep Gökçe ismindeydi nedense ve en son Gökçe’ye karar verdik
Nurrmerttt- ozgegundogdu1903 Nasip olursa kızımın adını Amine koyacağım inşallah 🤲🏼🥰 Bir fikir olur belki size de ☺️🌸
Eddiee Ben bahar aylarını çok severim bana böyle kuş cıvıltıları açan yeni çiçekler yenilenme ve ferahlama hissettiriyor. O yüzden kızım olursa adını Bahar koymayı düşünüyorum 🐣
anie Eddiee biz de aynı şekilde bahar düşündük eskiden de aklımda zeynep vardı hep bahar zeynep diyoruz artık kısmetse🥹