Lazz61 ozgegundogdu1903 Meryem ismimimiz nasip ise kesin yanına İpek, Sare yada Asya isimlerinden biri gelecek 😍
Lazz61 Fundaaaaa kıııızzzz 27. Haftaya kadar nasıl kız dediler detaylı ultrason vs görülmedi mi. Anam korkutmayın beni 2 oğlan üstüne kız olacak inşaAllah 27+5 deyiz 😂😂
Fundaaaaa Lazz61 hahaha yok yok korkma 😂 geçmişsin sen 27’yi başta göstermedi bizimki sonra da gizlemiş kendisini sanırım 🥴 benimde ilk oğlan bir havalara uçtuk ama yanlış uçuşmuş 🤣
nisakuru-1 Cinsiyet belli değil ama kız ismi bulmak gerçekten zor. Aklımda kız olursa üç isim var. Lena, Mira, Ledeyna 🙏🏻
ilkimbebee ozgegundogdu1903 bende kararsızım • Masal lina • Beril lina 2 isimde git gel yaşıyorum bakalım neye karar vericem
busbusveduru laviniamom01 kesinlikle ipek ismine de bayılıyorum ama çevremizde çoook ipek var o yüzden onu düşünemedik 🥹
nilssmom Zelalimmm ne guzel bende hep mercan istedim eşim istemedi bizde Nil koyacagız ama içimde kaldı mercan😀😀😀
tansudobreva Benimde son 1 ayim kaldi doguma hala bi isim konduramadik aklimizda Zara veya Ada var sizce hangisi guzel 🥰🥰