Mekklc Kızlar gebelik belirtisi arasında iştah açılması, şişkinlik ve arada kasık ağrısı var mı acaba iki günden beri geceleri canım yemek yemek istiyor ve yemeden asla uyuyamıyorum bugün de karnım acayip şiş göğüslerim dolgun ama acı vs hiç yok 🤷🏻♀️
34ayse05 Benim 3. gebeliğim ve ilk defa bu belirtiler oluştu regl olmayı beklerken testim pozitif çıktı. Göğüslerim çok dolgundu sürekli bir uyku hali vardı ve iştahım yerindeydi. Rabbim kalbimize göre versin. Bir test al dene🙂
Sahnedekimadam Mekklc Benim bide gögsün renkli kısmında beneklenmeler artmıştı herkeste olmuyordur belki ama ona da bakabilirsin :)
Merve7 Mekklc şimdiden test yapma ben 5 gün önce yaptım tek çizgiydi. Şimdi adetime 2 gün kaldı gene yaptım ama ikinci çizgi çoook silik çıktı. İdrarda hemen belli olmuyor ama ben çok istiyorum 😍😍 inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim
serpil1baby Regl belirtilerinin hepsini yaşadım ben hamile olmayı beklemiyorum bile birebirdi belirtiler☺️ ben 1 hafta gecikmeyle test yapmistim regl olmayı bekliyordum.
SsSonguS Merve7 Merve7 benim de ilk yaptığımda çok silikti ikinci çizgi 🥰 Hatta olmadı diye çöpe atacakken kız kardeşim evli çocuk sahibi direk sen hamilesin dedi ben çığlık çığlığa mutluluktan🧿☺️
SsSonguS Bi kaç gün çok değil mi ya hemen çıkmıyor mu? Bence hamilesin ama bana da haber verir misin merak ettim sonucu 😇🌺
Merve7 SsSonguS sağlık ocağına verdim kanı. Orada bir kaç oluyormuş. Netleşsin o şekilde giderim özel kendi doktoruma artık ❤️ tamam takip ediyorum sonucu yazarım