anneolmakzoramagulusuyeter_ Arkadaşlar gebelikte saç kesimi neden önerilmiyor halk tarafından. Doktoruma gidincede soracağım siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında:)
Damlasuu anneolmakzoramagulusuyeter_ batıl inanç ya bebek ölürmüş öyle diyorlar 😂 doktoruna sorma güler sana benim arkadaşım sormuştu doktoru kahkaha atmış😂😂
EzgivardaR anneolmakzoramagulusuyeter_ valla az önce aldım uçlarından aşırı yıprandı kaç aydır boyatamadım bakımda yok batıl inanç ya öyle şeyimi olur
Kubrakck57 anneolmakzoramagulusuyeter_ toplumumuzda malesef o kadar cahilce inanışlar ve hurafeler var ki, hepsine uysak sağlıklı gebelik geçirmek mümkün değil. Takılmayın lütfen, size mantıklı geliyor mu hiç :) sadece saç boyası ve keratin va işlemleri yaptırmayın diyorlar 🌸
Papatyaa_01 anneolmakzoramagulusuyeter_ bi kere bebeğin ömrü kısa olur gibi hurafeler saçma sapan. Hem 13.hafta kestirdim hem 28.hafta kestirdim bu hafta yani. Ama çoğuda aldığımız vitaminler saçlara gidiyor diye saçları kestirmek iyi olmaz diyorlar bu daha mantıklı geldi :) çünkü normalde bir yılda anca uzayan saçlarım 13.haftadan 28. Haftama kadar çok uzadıki kestirme ihtiyacı duydum tekrar yani aldığım vitaminler gerçektende saçıma ve tırnaklarıma yarıyo heralde ikiside çarçabuk uzuyo 😂
Babykalamar anneolmakzoramagulusuyeter_ yaaa allahin verdigi omur sac kesme boyamayla kisalirmi arkadasim🤣 kestirdimde boyadimda 8 aylik hamileyim bakimsiz gezmemi oglumda istemezdi bence🤣