yigitinannesi34 Epiduralsiz normal doğum çok mu zor? Veya sonradan doğum esnasında Epidurale karar verilebiliyormu?
bensu2 yigitinannesi34 38 haftalıkken normal epuduralsiz doğum yaptım beni sancılar çok zorladı gece 2den 11e kadar ama doğum 2 ıkınmayla gerçekleşti en kolayı benim için doğumdu iyiki normal ve epuduraldiz yaptım bebeğimin kafası büyük olduğu için dikişlerim oldu ama ben doğum yapar yapmaz kantine inip tost bile yemiştim 😁
Edau9 yigitinannesi34 Ben epiduralsiz yaptım 38+5 de hiç zorlanmadım ama ben çok sancı çekmedim sancım başladı 45 dakika 1 saat sonra doğurdum.Uzun vadede nasıl olur bilemedim.Kesi dikişim vs de yok şükür 🥰İnşallah sizin de benim kadar kolay doğumunuz olur
Zumzugukodummuzzingillatirim yigitinannesi34 epiduralsiz yaptim 6 cme kadar regl agrimla esitti o yuzden sorun yoktu , ama 6 cmde suyum patladi yani sonrasi 30 dakika ama o an 30 dakika hissetmedim. Bisiler oldu hatirlamiyorum suan net olarak o derece. Yani eger 6 cme kadar dinlenip uyursaniz vs yapabilirsiniz bence. Cunku benim aci esigim dusuktu ben sadece catala giderken nolur alin ben dayanamiyorum diyordum ama bir yandan tam aciklik, kafa kanala girmis , 4 kez ikindim yetti ki ben kan hastasiyim ameliyata döner falan diye ne yemek ne su bir gidim yoktu halsizdim bu yüzdende dogal olarak…
Ozlemiskndr yigitinannesi34 ilki epidural ikinci epiduralsiz oldu ama zaten ilk doğum uzun sürüyor yatarak olsa kimse epidural yapmak istemez benim 4 cm olana kadar 1 gün sancı çekmiştim dayanamadım epidural yaptırdım ilk doğumda ikinci epiduralsiz normal oldu korkulacak bişey yok doğunca hiçbiriyle olmamış gibi kalktım ☺️
yigitinannesi34 Edau9 teşekkür ederim, inşallah, herkes için farklı bir deneyim, açıkçası insanın belline bir iğne yapılıyor olması da korkutucu, doğumda, tam bende karar veremedim, her halde sancılarıma ve açıklığa göre karar vericem 🙏
esra3728 Edau9 ne güzel darısı başımıza 😊yürüyüş merdiwen çıkma we hurma yemeyi duydum siz ekstra bişeyler yaptınız mı kolay doğum için?
AlisaDrachynska Edau9 neye borçlusunuz böle doğum yapabilmenize? Bende öyle doğursaö keşke :( hemen normal hayata geçtiniz mi?
Canan-02 Edau9 Allahım tek hayalim bi çırpıda kesisiz dikişsiz doğum yapmak acaba doğum öncesinde bişey yaptınız mı kesi olmaması için
Edau9 AlisaDrachynska Hiç bilmiyorum neye borçlu olduğumu ama çok hareketliydim onunla alakalı olabilir mi acaba temizlik vs.Onun dışında spor vs yapmadım.İnşallah benimkinden daha kolay doğumunuz olur 🥰🥰🥰hemen normal hayata geçtim eve geldim temizlik yaptım hiç yatmadım
Balbebek012 yigitinannesi34 bence bu konuda kimseyi dinleme kimsenin etkisinde kalma çünkü doğum kimine göre kolay kimine göre zordur 🎈doktoruna konuş araştır öğren bence