Annecilik Arkadaşlar bebeğim 2 aylık ama sadece 5 dk emiyor zorla ağzımina koyuyorum istemiyor emdiğinde de en fazla 7 8 dakika emiyor neden olabilir acaba 😓
Dark Annecilik dönem dönem oluyor öyle, 2 aylık artık kendi ne kadar isterse Eğer zaten kiloda sorun olursa o zaman başka şeyler denersiniz
Damlasuu Annecilik öyle dönemleri oluyor canım benim kızımda öyleydi bende sütmü gelmiyor acaba diye düşünürdüm sonradan öğrendim o dönemlerde bu durumlar olabiliyormuş
Annecilik teachervera teachervera Evet sadece anne sütü alıyor kilosunuda cumartesi öğrenicez çok merak ediyordum bu 2 haftadır zorluyor beni
teachervera Annecilik Bazı bebekler yarım saat emer memeyi boşaltır kimi bebek 5 dk da emer boşaltır. Kana kana emiyor mu 5 dk
anneolmakzoramagulusuyeter_ anneolmakzoramagulusuyeter_ ve şunu da eklemek isterim biberon ve mamaya başvurma sütünü sağıp çay kaşığıyla icirmelisin
Annecilik anneolmakzoramagulusuyeter_ şu zamana kadar biberon ve mama vermedim ama böyle giderse sanki mecbur kalacağım hiç istemiyorum ağlaya ağlaya emiyor
anneolmakzoramagulusuyeter_ Annecilik yanlış yaparsın direnmelisin bı hemşire olarak bu bilgileri veriyorum. Emzirme hemsiresine de gitsen aynı şeyleri söyleyecektir
anneolmakzoramagulusuyeter_ Yazdıkça aklıma geliyor. Ter kokusundan da oluyor. Kokulu duş jellerindwnde uzak durmalisin ver boynuna renkli bir oyuncak koyarak bebeğine odaklayabilirsin. Çünkü artık etrafı keşfetmeye başlıyorlar
Dark Annecilik evet bazen geçici oluyor, haftasına bakın atak haftasında olabilir, ara ara oluyor böyle, her zaman iştahla emmiyorlar. Ben 19 aydır emziriyorum kilosu gayet iyi ama bazen istekli olmuyor Kilosunu takip edin yeterli
anneolmakzoramagulusuyeter_ Annecilik doktor veya ebe hemşiren asmdeki o zaman seni yönlendireceklerdir hiç endiselenme. Sen gerilirsen bebiş de gerilir psikoloji de çok önemli
Damlasuu Annecilik evet ve bu aylarda o psikolojiyle mama veren çok insan var diren sakın biberon mama verme ağlasın illa ki emecek sonra çok pişman olursun
Annecilik Dark maşallah inşallah benimkide geçici olur bakalım cumartesi günü kilosuna bakıyım ona göre doktor karar versin