yagmur_225 Kızlarrr 35 haftalığız ama bebişş hiç durmuyor sürekli hareket halinde. Canımı da acıtıyor bir yandan. artık sona yaklaştık hareketlerinin daha seyrekleşmesi gerekmiyor mu ?
Eldgrn yagmur_225 bizim kız da aynı durumda hareketleri fırladı dışarı artık sığmıyor belli göğüs altıma yanlarıma çıkarıyor kendini
_Gunes yagmur_225 biraz daha dayan canim yavas yavas yeri olmayinca azaliyor hareketi bende simdk hareketli zamanini özledim bazen korkuyorum bisey mi oldu acaba diye ama sükür dürtünce hareket ediyor 😂 bende 36+3 haftalik oldum
Sevdesh yagmur_225 şuan aynı durumdayız 36.hafta ve hareketler iyice sertleşti özellikle birşeye odaklandıysam yada uyuyacaksam özellikle yapıyor sanki
Buse-ozdmr yagmur_225 bende 35 haftalığım aksine daha cok hareketli karnımda bir delik olsa cıkacak😅😅
yagmur_225 Eldgrn aynııı durumdayız sağ göğüs altımda toplanıyor sanki. Doktora sorduğumda poposunun ve bacak kemiğinin orada olduğunu söyledi 🥰
yagmur_225 _Gunes annelik gerçekten çok garip, hareket etse neden bu kadar hareketli etmese neden etmiyor bi sorun mu var acaba dedirtiyor 🥹
Eldgrn yagmur_225 hissediyorum bende hatta ayakları ile iterken dışarı çıkıyor elimle okşuyorum küçük birşey itiyor belli anlaşılıyor diyorum ayrı muhtemelen
Seda5885 Canım hareketli olmasi daha iyi aslında suyunun iyi oldugunu gosteriyor 38.haftamda hareketkeri azalmisti doktorum suyun bitmis dedi acil sezeryana alinmistim
_Gunes yagmur_225 aynen canim sirf hareketleri azaldi hissetmiyorum diye hastaneye bile gittigim oldu 🙈 cok aktiv bir bebegim var hele de aksamlari 10 bucuk dedim mi uyumuyor oynayip duruyor karnimda ama son 1 haftadir cok az hareket edip hemen uyuyor 🥲 gercekten cok özlüyorum uyutmadigi geceleri 🙈