Betus123 Kızlar eşim şevket yılmazda çocuk doktoru (devlet hastanesi) Bana detaylı ultrosana gel burda gir ben seni hemen randevusuz alırım o bölüme diyor ama ben başka özel yerden randevu aldım😬 Devlet hastanesinde resim falan vermiyorlar kısa sürüyor dedikleri için içimde biraz şüphe kaldı eşime öyle mi diye soruyorum o da yeni Başladı nasıl işliyor sistem bilmiyor Acaba o randevu aldığım özel yere mi gitsem yoksa eşimin çalıştığı yere mi Bilemedim fikir verirseniz çok sevinirim hastaneyi bilip detaylı çektiren varsa diye postu açtım hastaneyi bilmeyen annelerimde devletten memnun kaldılAr mı ?
Busel Betus123 ben özel bir yerde yaptırdığım için şöyle diyebilirim en az 30 dakika herseyine baktı doktor çokta memnun kaldım zaten devlette sıra bulamazdım orası da ayrı bir durum ama devlette yaptıran herkes 5 dakika içinde çıkmış ve eline hiç bir şey vermemişler ozellerde iki ekran var doktor bakarken tüm organlarını size de gösteriyor rahatlıkla bakıyorsunuz
ArvenMom Betus123 devletten bi çok kişi memnun değil sonomara gidicem ayın 25 de bi çok kişi memnun fiyatı da iyi
Selin5125 Bende orda çektirdim 5 dakika falan sürdü renkli bakmıyor zaten hemşiresye bişeyler söylüyor sadece o kadar size göstermiyor bile
Kubrakck57 Normal muayene bile 5 dk sürmezken, renkli ultrasonu 5 dk ya sığdırmak. Bilemedim. Dilerseniz gene de gidin baktırın, peşine tatmin olmadığım için özele de gidicem dersiniz
Betus123 ArvenMom Ay bende 31 ine sonamara aldım en son Eşim artık devlete gel desede insan ilk çocukta dha meraklı oluyor 5 dk devlete girceğime galiba sonamara gitçem