Nedime54 Serifee12 çok değişik bir an önce kucağıma alayım diyorum sonra annelik çok zor diyorum doğum yaklaştıkça erken miydi acaba diye bile düşünmeye başladım
Aysenurkacarr123 Son 30 benimde ama o kadar bekleyecegını sanmıyorum ağrılarım cok fazla dogum pozisyonunda 2 haftadır sağlıkla gelsin bebıslerımız ınsallah
Serifee12 Nedime54 bende yalnızlığa çok alışkınım nasıl olcak diyorum yapabilecek miyim bi yandan kime benziyo merak ediyorum farklı duygular bakalom nasıl adapte olucaz
Nedime54 stella15 karnımın yanlarından Altun’a doğru ufak bi ağrı ben yalancı sancı olduğunu düşünüyorum çünkü en fazla 3 kez oluyo devamı gelmedi bende hiç
Aselsmoms EmineDefneGokce kızzz korkuyorum ağrılar girdikçe bana da ansızın giriyo zıplatıyor yerimden 🥴🥴
EmineDefneGokce Aselsmoms vallahi sorma kuzum 😂 geceden beri ağrı girip duruyor Yalancı sancı dedikleri bu bence 😂
Aselsmoms EmineDefneGokce valla bebeğim adet sancisi gibi sancılar oluyor bide bazen altıma sancı girince korkuyorum 🥴 çok az kaldı başladı korkular 🤣