Cansskrmn Bugün beta değerim 171.5 çıktı aile hekimine kan vermiştim 2 gün sonra tekrar alalım artacak mı bakalım dış gebelik olmasın dedi fakat ben bekleyemiyorum yarın da hastaneye gitsem çıkar mı
zeynepbilgin Cansskrmn Tebrikler beta nız müthişş 🥰🥰 bence bekleyin 48 saat geçmesi gerekiyor😊yoksa boşuna tedirgin olursunuz☺️☺️
Asliiiiiiiiii42 Cansskrmn evet çıkar ama 2 gün geçmesi daha iyi olur hayırlı olsun bu doktorlar insanı korkutmayı çok seviyor canım ben o yüzden daha gitmedim çünkü dış gebelikten şüphelense bile çocuk 8 haftalık olana kadar yani herşey netlerine kadar bir şey yapmayacak kendine sıkıntı stres yapma ben sadece betama baktırdım 27 ocağa sıra aldım 7+2 iken gideceğim ilk defa görmeye üzme kendini yani Rabbim çok büyük
Fevehan Cansskrmn hayırlı olsun iki haftalık sanırım 😍benimde bu rakamlardaydı ilk kan sonucum ve şuan 7 aylığız hamdolsun 🥰
ceren8 Bence 2 günde bir kan verip kendini strese sokmana gerek yok doktorlar zaten ilk 3 ay hiç kesin konuşmuyorlar bebek olarak bile bakmıyorlar ben önce 4 haftalıkken gittim daha sonra da 6 haftalıkken gitmiştim sende bu şekilde yapabilrsin bence