Nazlican46 Merhaba arkadaşlar kan değerim gebeliğin basinda 13 iken 35 haftadayim şuan 8 e düştü hap ferrum kullanıyordum günde iki doz ayrıca pekmez de dahil ama düşüyor halen doktorum dan serum takviyesi istemelimiyim.sizce
MaviK Nazlican46 doktorunuz bu duruma ne diyor ? Normal mi karşılıyor ya da danışmadınız mı ? Çünkü durumunu doktor takip edip gerek görüp görmemek ona bağlı canım
Ecem95 Nazlican46 7 cıkmıstı benım sonra 11 cıktı hamileliğimin 13. Haftasında serumla takviye yazmıştı doktorum su anda da demir ilacı kullanıyorum sabahları aç karna
tugcee1372 Nazlican46 Benim kan değerim 8 e düşmüş doktorum kan serumu takmamız lazım demişti. Ertesi gün taktırdım 10 a yükselmiş ama en az 12 olması gerek doğumda tekrar takabiliriz dedi
Nazlican46 MaviK devlet takipliyim doktorların hepsi çok hızlı bakıyor bende sonucu gösterdim sadece ikiye çıkardı hapı ama bende baş dönmesi falan var kansızlıktan dolayı herkes neden takviye istemiyorsun dedi bende galiba doktordan isteyince olan bişey diye dusundum
MaviK Nazlican46 o zaman bildir canım mutlaka yani gerekli bir durum gözüküyor. Doktor da nasıl risk almış anlamıyorum. İnşallah ihtiyaç duyacak duruma gelmezsin 🙏