Seydanur10 Kızlar 35+5 hamileyim ara ara yalancı sancılarım oluyor az önce 5 dakika kadar sürdü sancım yine arada geliyor şu an suyum ya da nişanım gelmedi bu bir doğum belirtisi midir neye dikkat etmeliyim
MaviK Seydanur10 yalancı sancı fa olabilir ama tabii takip et canım sancı dakikası tut düzenli mi diye. Ben 35 haftalık doğum yaptım beklenilen bir durumdu kendinle kıyaslayıp stres yapma . Ama suyum geldi ilk öyle sızma da değil bayağı durmayan şiddetli sonrasın da kanama başladı. Eğer düzenli aralıklarla sancın varsa duş alıp sakince hastaneye git ☺️
Tugba_23 Önce nişan gelir , nişanı keseyi tıkayan bir tıpa gibi düşün demişti doktorum ,hatta benim 8 cm açılmam oldu hala suyum gelmemişti hastanede keseyi patlattılar
Seydanur10 Tugba_23 bende kontrol ediyorum ve şöyle Bir şey var tuvaletten çıkmama rağmen Sanki yine idrarim geliyor gibi hissediyorum
Aynr1380 Su her zaman gelmeyebilir . Geldiği zaman da az az geliyorsa anlamıyor da olabilirsin . Çamaşırımın ıslaklığına dikkat et . Benim her iki doğumum da sa 10 cm açıklığım olmasına rağmen suyum gelmedi ebeler müdahaleyle akıttı . Ama nişan gelir . Aynı gün veya birkaç gün öncesinden nişan geliyor
Fyznrr Benim doğumdan 1 hafta önce nişan geldi. 39+1 muayeneye gittiğimde dr suyu azalmış dedi ve suni sancı verdiler suyumu onlar patlattı canım. Herkezin farklı olabiliyor tabi. Stres yapma canım. Rabbim istediğinden daha kolay doğum yapmayı nasib etsin. 😊