aysenur-1998 Çilek Yiyince Bebekte Leke Oluşması Doğruluk Payı Var Mı? Nar,çilek v.s meyveler yiyince bebekte leke oluşurmu?
tecrubesizanneadayi12 aysenur-1998 geçenlerde çilek gördüm elimle seçtim elimi sürerek yedim nar ayıklayıp yedim bütün yaz ahududu böğürtlen kara dutların içindeydim 🤔bunu bende sorduğumda herkes hurafe demişti bundan dolayı düşünmedim takmamaya çalıştım
Tugbaysima aysenur-1998 ay yok ben bulantıdan dolayı çilekten başka bişey yiyemezdim ama kızımda öyle bişey olmadı hep boş laf
Damlasuu aysenur-1998 kızımda yedim elimi de bilerek bacağıma sürdüm leke felan olmadı bunlar batıl inanç ye gitsin canım takılma öyle şeylere
Kubrakck57 aysenur-1998 bu tarz hurafelere inanmayın lütfen. Hamilelik 40 hafta bir süreç, aklınıza bunları koyup canınızı sıkmayın. Tam tersi doktorlarında belirli porsiyonlar da yememizi önerdiği bir meyve, içeriği bakımından,
Birkisi aysenur-1998 bence kesinlikle yok deli gibi yedim yok ayva ye gamzesi olur oda yalan çıktı istediğinizi yiyin bide birinin mutfağından habersiz yeme biyerinde ben çıkar derlerdi benim şekerim çıktığı için annemler de de kendi evimde de bulduğumu ağzıma atmakla geçirdim son ayım 🦦🦦
Bengum Yemek değil de yediğin elinle bir yerine dokunursan izi kalırmış derler, ben de yemiştim hep fakat ne olur ne olmaz bir yerime dokunmamaya dikkat ettim