Gamzeinan Hanımlar 11 haftalık hamileyim. Az bi iş yapsam kalça boşluğuma ağrılar giriyor belim ağrıyor eğilip kalkamıyorum varmı bu durumu yaşayan ?
MaviK Gamzeinan ben de bugün yaşadım 12 haftalık olcam yarın korktum da açıkçası yarın kontrol var diye gitmedim bi daha demek normal belle kalça arasına vuruyor bazen yakıyor gibi anlamadım
Rabia04_09 Gamzeinan 21. Haftadayım sirki sağ sola yatmaktan ve rahat oturtamamakta kalçam ve belim düzenli olarak ağrıyor anca yürüyüşe çıkınca açılıyorum biraz
MyBabyy_ Gamzeinan benimde öyle canım 13 haftalığım az ayakta kalsam adım atamıyorum kalçama ağrı saplanıyor
Gamzeinan MaviK benim de aynı otururken bile batıyor. 2 gün sonra bizim de kontrolümüz bi doktora da danışalım
zehracal Gamzeinan benimki sürekli olmuyordu arada bi oluyordu ama şuan yoruldugum zaman çok fazla ağrım oluyor yürümeme engel oluyor koltuktan kalkamıyorum bazen ağrıyor hareket ettiremiyorum ama çoğu gebede olan birşeymiş yani
Arzum_87 25+5 şuan. 20. Hafta itibariyle özellikle sol kalça,bacak ve bel ağrısı başladı ve hiç geçmiyor. İşin kötü yanı boynumda da fıtık var onu da tetikliyor galiba birde geçmeyen boyun ağrısı yaşıyorum 😢 Allah’ım hepimize dayanma gücü versin inşallah 🤲🏻