Buseniizz annelinkoo doktorum erkek her şey istediğim gibi giderse doğumdan sonra bir kutu marka çikolata götürürüm muhtemelen
Symaydin Kapalıysa şal eşarp olabilir. Açıksa fular atkı vs. Ya da çiçeksepetinde güzel çiçek aranjmanları var ya da çikolata vs.
annelinkoo Symaydin hayır açık doktorum kapalı olsa ben de şal düşündüm aslında. Ya çiçek çikolata almak istemiyorum bilemedim ki nasıl bir şey alsam:/
annelinkoo Buseniizz ya genelde çiçek veya çikolata götürüyolar zaten hani ben farklı bir şey olsun istiyorum ama bulamıyorum :/
bendiyebiriii annelinkoo taşkın tuşlu çerçevelerden alın bence. Çocuklarının resmi falan varsa intagramjda çıkarıp içine koyabilirsiniz. Masasında durur hem çok hoş🌸
cevizkurdu annelinkoo ben ilk doktoruma kanaviçe tablo yapmıştım unvanı ve adı yazıyor altındada bebek el ayak figürü yapmıştım çok beğenmişti doğumdan sonra kontrole gittiğimde de odasında asılıydı 😌
annelinkoo bendiyebiriii evet çocuğunun fotoğrafı benim de aklıma geldi ama malesef yok instagramında 😔 paylaşırsa bunu da değerlendireyim çok teşekkür ederim 🥰